Nu așa repede te măriți, prima oara cunoști băiatul, vezi e atracție fizică reciprocă, apoi daca va înțelegeți voi doi
Te-a dus mama la control? Foarte bine, sper că te duce la toate controalele, mai ales la psiholog.
Tu ce tot cauți pe pagina mea, băi JoboMat. Du-te tu la plimbare, mai bine, dacă tot te dai atât de normal.
Și stai tu liniștit că la psiholog am fost și la ce m-a ajutat cu anxietatea socială?! Uite și tu, dacă m-ar fi ajutat la ceva, acum în loc să spun NU, doamnei aceleia și băiatului ei, aș fi spus DA sau măcar aș fi zis că sunt interesată.
Așa că mai taci și tu cu prostia ta cu psihologul.
Ia-o pe mama și mergeți la psihiatru atunci.Îți va da pastile sau diverse terapii care te vor ajuta.
Avand in vedere ca te-ai decis sa nu te casatoresti "ca nu e de tine" de ce iti mai pasa cum ai parut ca si persoana pentru niste straini? Ca de judecat mai rau decat cum esti judecata pentru decizia in privinta casatoriei oricum nu vei fi.
Ei bine, mie îmi pasă de multe.
Dar oricum nu e ca și când dacă aș fi spus că sunt interesată, tipul chiar m-ar fi văzut interesată. Omul stătea la fel ca mine cu nasul în telefon și nici nu a zis nimic. Eu măcar am vorbit cu mamă-sa ceva. Deci nu e ca și când aș fi refuzat musai, refuzat ci și pentru că știam că e penibil să spun că aș fi fost interesată, nu?!
Nu de alta, dar gen ceea ce mi s-a întâmplat ieri, e exact pe stilul meu, cu ideea de dragoste din întâmplare sau experiență la care nu te așteptai. Pentru că mă luase prin surprindere experiența în sine.
Dar în fine, oricum nu a fost să fie. Plus că oricum mama nu o prea plăcea pe doamna aia, și dacă i-ar fi fost să-i devină cuscră, deoarece a zis că pe ea a obosit-o că vorbea mult. Și că cică a vorbit într-una cu ea de când am intrat eu în cabinetul doamnei doctor. ) Doar că mi s-a părut ciudat, că la cât de mult o vorbit mamă-sa băiatului, de fapt băieților că cică era cu amândoi
) băieții ei erau tare tăcuți.
Și oricum nici eu nu m-aș fi înțeles cred că, cu doamna, că eu chiar caut orfani, tocmai ca să nu am de-aface cu socrii.
Aham, ok.
„Și oricum nici eu nu m-aș fi înțeles cred că, cu doamna, că eu chiar caut orfani, tocmai ca să nu am de-aface cu socrii".
Subscriu la raspunsul lui JOBOMAT.
Se pare ca si tu ai fi vrut, nu numai mama baiatului.
Gestul de a cere numarul de telefon in conditiile date nu tine de politete.