| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU, dacă eu abia acum am aflat că buletinul meu a expirat din decembrie este vreo problemă dacă mă legitimez în continuare cu el? Adică deja am dat în vreo 2 sau 3 locuri datele din acest buletin, deoarece eu nu știam că expiră fix anul ăsta, mă rog, anul trecut. Deci aș dori să știu dacă așa ceva se pedepsește legal? Sau dacă să zicem aș dori să mai continui o perioadă cu acesta, deoarece acum m-am îngrășat și aș vrea să-l refac atunci când voi fi un pic mai slabă decât acum, ar fi o problemă gravă?!

Și dacă doresc să mă duc să-mi reînoiesc buletinul mă pot duce direct la ghișeu la ei sau înainte trebuie să fac programare?

12 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Ar trebui sa ți-l reînnoiești cat poți de repede, asta pentru a nu fi prinsa cu buletinul expirat și a fi sancționata.
Ai nevoie de programare, însă poți și la coada sa stai, sa aștepți, deși nu recomand.

| Solane a răspuns:

Urgent alta CI.
In functie de cat de aglomerat e la tine, faci programare (recomandat). Se poate si online. Sau te duci direct la ghiseul politiei.

| Kufu95 a răspuns:

Vei fi sancționată, du-te și reînoiește-l.

| MountainRiver explică (pentru Kufu95):

Sancționată... sancționată cum?! happy Adică nu e ca și când am făcut-o intenționat. Pur și simplu nu prea ieșind perioada asta cu sărbătorile și frica de petarde + vacanța de iarnă, nu am mai stat să verific buletinul să văd dacă expirase. Iar acum am avut nevoie de datele din el pentru un contract de terapie, dar am aflat astfel că mi-a expirat. Însă între timp m-am mai îngrășat câteva kilograme, nu e ceva grav, nu e foarte, foarte vizibil, dar aș fi vrut să arăt și mai bine în poza de buletin. sad

| MountainRiver explică (pentru Hyperion7):

Pff, da, mâine din păcate mă duc să mi-l reînoiesc. La insistențele mamei. straight face Pfff, dar eu nu doresc să-mi reînoiesc acum buletinul deoarece voiam să mai slăbesc.

| Hyperion7 a răspuns (pentru MountainRiver):

Un trick, dar nu-l știi de la mine happy
Ți-l faci acum și când crezi că arăți mai bine, hop, ai pierdut buletinul laughing
După ți-l schimbi cu unul nou și asta e totwinking

Nu e niciun trick, fix la asta mă gândeam și eu. Oricum mi s-a și întâmplat așa odată cu certificatul de naștere. laughing) Aveam urgent nevoie de el pentru a mă înscrie la titularizare și am constatat eu că-l pierdusem perioada aia și m-am dus apoi să-mi fac altul imediat, apoi când am făcut o curățenie mai generală prin casă, certificatul vechi era încă prezent în casa mea și viu. laughing) Ce penibilă mi s-a părut și faza aia. Dar mna, ce naiba să mai zic, asta e când ești un om cu multe gânduri și împrăștiat ce locuiești mai mult pe Marte sau pe Venus decât pe Terra. laughing)
Și câte de astea penibile nu mi s-au întâmplat la viața mea. laughing) La fel cum a fost de altfel și cu buletinul acum, dacă nu mă apucam de terapia prin hipnoză, acum încă mai stăteam cu el expirat mult și bine. Plus că acum că tot scriu de asta, realizez că nici asigurarea la mașină nu o am scoasă în format fizic. O plătit-o mama, dar nu mai mi-a scos-o la imprimantă și nici eu nu m-am mai ținut să o scot. laughing) Acum realizez că dacă mă oprea poliția în trafic, deja aveam 2 nereguli. laughing)
Ferească!

P.S. Mersi pentru pont oricum. laughing) Dar nu mi ați spus, TPUași despre ce sancțiune este vorba dacă mă prinde poliția cu buletinul expirat. Cred că e vorba doar de o amendă, nu? happy

Interesante pățaniirolling on the floor
Ce sa zic, cred că ești născută pe 1 aprilie.

Da,in prima faza, din câte știu, este vorba de o amenda.
Ce sa zic, măcar bine că se poate rezolva
Oricum, viața fără o nota umoristică e precum mâncarea fara sarewinking

Păi umoristic încerc eu să scriu aici pe TPU și mda, poate după ce am trecut de ele, râd și eu de ele, dar pe moment se lasă cu plânsete, cu urlete, iar pentru restul cu înjurături și nervi întinși la maxim (cum ar fi mama, amicii sau mai grav șefii sau colegii de muncă laughing) deoarece această aiureală a mea, i-a cam enervat pe toți, dar mna, fac și eu ce pot. Una bună, maxim 3 bune, restul iar pe aiureală. Am făcut și terapie, degeaba, tot eu cea de pe Lună și Marte guvernez în jurul meu. laughing) Ideea e că, oricum nu prea mi-au plăcut niciodată oamenii prea stresați, ocupați sau paroliști ori roboțeii ăștia care de când se scoală și până se culcă, parcă trăiesc în acel Matrix format din 1 și 0. laughing) Mie mi-a plăcut libertatea, făcutul de lucruri doar de nevoie majoră și uneori chiar haosul. happy

Sunteți de-a mealaughing
Și eu trăiesc într-o bula roz,cum zic unii.
Adevărul e că viața e suma tuturor gândurilor pe care le ai.
Nu poți fi bogat cu o mentalitate de sărac, limitată,cum nici fericit fara o mentalitate optimista.
Legat de întâmplările buclucașe,cu toții le avem,doar că unii recunosc și acceptă,in timp ce alții critica și pe ei,și pe alții.
Na, fiecare cu bula lui rolling on the floor
Și eu incerc pe cat de mult sa ies din tipare toxice și sa fiu mai relaxat, până la urmă o viață și cu stres, și fără.
Chiar sunteți de treabă, poate, cine știe, vom conversa in viitorul apropiatbig grin

Măi, dragă Hyperion laughing) nu mă mai recunoști?! Am mai conversat pe aici. happy
Dacă nu am mai răspuns, însă, și le-am dat ignore o perioadă la toți oamenii din online, chiar am și fugit de pe TPU, mi-am dezactivat toate conturile, o perioadă, e pentru că m-am axat pe învățat, vara asta și m-am chinuit să țin și o dietă, de vreo săptămână, 2 și ceva, dar apoi a picat netul și m-am enervat și am fugit la frigider iar.
Deci Sorry! Zic în caz că ai mai scris ceva pe wapp. Dar sacrificiul ăsta, a meritat. Am luat titularizarea. happy Deși nu știu cât merit mai e acum, că undeva la 2 zile doresc să-mi dau demisia. laughing)
Deci nu știu dacă mă mai ții minte, dar eu mai țin minte de dumneata, dacă ești totuși același Hyperion cu care am mai conversat și pe aici pe TPU, și pe Wapp, că acum cu AI-ul, nici nu mai știu cine naiba e uman pe aici și cine nu. laughing) Scriai poezii și voiai să intri la drept, parcă, dacă-mi aduc bine aminte și parcă mi-ai prezentat și niște poezii de-ale dumneata. Deci mă poți tutui, chiar dacă ești parcă ceva mai tânăr decât mine, dar să știi că și elevii mei de 10 ani mă tutuiesc, deci fără dv.

Parakeets? Mamă,nu știu de unde,dar ceva mi-era tare familiar in discuția asta,oricum așa am pățit și eu cu numele de utilizator,nu mai știi cine e cine,cu schimbările astea.
Eu da,sunt același hyperion,poate puțin mai actualizat decât ultima oară laughing

Meh,pot înțelege toate lucrurile astea, oricum am trecut și eu prin niste chestiuni de-a lungul vremii, am învățat destul de multe, oricumhappy
In orice caz, mă bucur că ai luat titularizarea.Totusi,nu pot înțelege de ce demisionezi, in contextul in care ți-ai dorit foarte mult titularizarea asta...sad
Normal că-s mai tânărlaughing
No, eu mă bucur totuși că am mai conversat puțin big grin