Te inteleg oarecum... esti prea sensibila pentru lumea asta si nu intelegi lucrurile rele de ce se intampla sau de ce sunt oamenii asa. Degeaba te-i muta intr-un alt oras, lumea din pacate e la fel peste tot!
De obicei persoanele ca tine au crescut ocrotiti de parinti si cei din jur de toate relele si problemele lumii acesteia iar acum cand esti la maturitate a trebuit sa-ti iei viata in propriile maini si vezi lumea exact cum este, nu te mai poate proteja nimeni de toate cate se intampla. Si pana acum vedeai lucrurile rele dar nu o simteai pe pielea ta de aceea treceai mai usor peste ele...
Dar nu trebuie sa-ti faci griji, viata si lumea asta te va schimba si pe tine incet, incet si nu vei mai fi atat de sensibila!
Toti am trecut prin ceea ce treci tu dar noi cand eram inca copii si nu intelegeam atat de bine lumea si am trecut mai usor peste acea sensibilitate, tie iti e mai greu ca esti adult dar vei trece si tu peste asta.
Nu zic ca ar fi rau sa fi sensibil ba chiar este o calitate si lumea ar fi un paradis daca toti am fi asa!
Dar vezi tu lumea e asa cum e iar cei sensibili nu rezista intr-o astfel de lume iar daca nu pot sa se schimbe ajung la spitalul de boli mintale!
Nu vreau sa te sperii dar incearca sa fi tare si sa nu pui la suflet tot ce se intampla in jurul tau.
Bine faci ca pleci de la locurile unde pluteste rautatea chiar si in aer dar apoi sa nu fi trista din cauza asta, gandeste-te ca locul tau nu era acolo, tu nu esti ca ei!
Ei sunt asa iar tu esti altfel, toti suntem diferiti asta sa-ti intre bine in cap, spuneti-o mereu si vei trece mai usor peste unele intamplari!
Viata iti va da probleme mult mai grave din pacate iar daca nu iti vei intarii inima pana atunci, nci nu am curaj sa-ti spun ce ti se va intampla...
Daca ai un iubit vorbeste cu el despre asta, te va ajuta mult, ba chiar te va proteja cat va putea! As zice sa vorbesti si cu vreo prietena despre asta dar nu cred ca sunt multe care inteleg astfel de lucruri si mai rau ti-ar face!
Iar daca inca nu ai un iubit pana vei avea sa fii tare si incearca sa fi mai indiferenta la tot si va fi mai bine, ai sa vezi!
O zi frumoasa iti doresc!
RaducanuMarian întreabă: