Bună!
Știi ce au în comun toate visele tale? Frica.
Scrii că ai visat că urma să te cerți cu prietenul tău și că asta chiar s-a întâmplat după. Personal cred că tu doar conștientizezi ceea ce urmează să ți se întâmple, sub efectul unor evenimente actuale.
Să zicem că ai o dispută cu prietenul tău. Poate îi ascunzi ceva și îți e teamnă să nu afle. Atenție! Dau doar un exemplu! Să zicem, că știi că după ce va afla adevărul se va supăra, dar te prefaci că totul e ok. Ce se întâmplă? În acea seară, sau poate mai târziu, visezi o ceartă cu amicul tău. Nu ai visat-o pentru că ai aibilități paranormale, ci pentru că ești conștient de inevitabil. Lucrurile se răcesc, de asta vă puteți comporta ca doi străini, când vă întâlniți pe stradă. Pentru că ceva s-a schimbat. Iar tu știi asta. Te afectează și îți bântuie somnul. Nu te speria.
Cât despre faza cu testul de la școală, cu siguranță a fost o presimțire conturată după o altă situația similară. Îți explic cu încă un exemplu: proful meu de mate nu ne anunță niciodată când e să dăm câte un test. Pur și simplu are obiceiul de a ne trata cu replica „Scoateți o foaie de hârtie", după ce terminăm un capitol din carte. Când vezi că ai făcut tot ce era de făcut, logic că urmează o verificare. Din instinct repet mai mult ziua respectivă.
Acolo ai presimțit ce urma să ți se întâmple datorită unui ansamblu de evenimente comune, care urmăresc un tipar ce se termină cu momentul unei verificări, al unui test. E foarte simplu.
Nu te îngrijora, că multora li se întâmplă. Ca să scapi de starea de neliniște, vorbește cu prietenul tău. Te aștept si pe privat dacă vrei să te mai ajut cu un sfat. Am trecut prin ceva similar.
Toate cele bune!
Si eu as visa ca am 3 femei care ma violeaza apoi maine le gasesc langa masina pregatite de sechestru
Ai niste deja-vu-uri extrem de previzibile, si probabil ai cate 1000 de vise plauzibile, si te agiti cand se adeveresc 3.
Cand o sa visezi numerele de la 6/49 si o sa te trezesti cu biletul castigator, atunci o sa fie ceva cel putin deosebit.
Deocamdata, subconstientul tau anticipeaza mai bine decat tine.
Draguțà_Petrutza_1998 întreabă: