Pai in viata totul se ia nu se asteapta sa cada din cer! Iar daca nu vrei sa iei atunci trebuie sa lucrezi pe persoana ta sa arati bine, sa fi sociabila afara printre oameni reali, ca aici vad ca nu ai nici o problema si atunci te vor lua altii pe tine daca tu nu vrei sa iei... deci trebuie sa muncesti pe persoana ta daca vrei sa fi placuta, apreciata etc. Toti cei care au parte de multe lucruri in viata o mare parte din ele se datoreaza ca au sacrificat timpul lor liber si orice numai sa obtina ce vor! Tu daca nu vrei sa iesi din confortul tau nu te mira ca nu te observa nimeni. Desi chiar daca pari acum mai disperata dupa atentie ai un carcater frumos, multi barbati te-ar aprecia pentru felul cum esti! Dar vezi tu din pacate barbatii prima data se indragostesc de corp apoi de caracter! Sunt barbat deci stiu despre ce vorbesc si oricat de mult am vrea sa schimbam asta nu putem pentru ca asa e firea noastra! Poate impotentii ajung in relatii numai pe baza caracterului dar din acea relatie nu poate iesi nimic bun, pentru ca chiar daca acceptam sau nu la baza fiecarei relatii sta intimitatea!
Cat despre rudele tale, trebuie sa-ti spun ca au dreptate chiar daca te superi! Daca tu nu iesi in lume nu te poate observa nimeni, nici barbatii, dar nu poti sa legi prietenii cu nimeni!
Daca mergi la o sala si incerci sa fi sociabila deja scapi de 2 griji deodata: 1 iti construiesti un corp frumos si 2 iti poti face prieteni si cine stie poate te observa si un barbat.
Daca stai in confortul tau si nu faci nimic, nu se va intampla nimic si nu poti da vina pe nimeni, este doar vina ta!
Stiu ca ai mai zis in alte intrebari ca nu poti, bla bla bla, dar ia suparate pe viata si sa nu te mai intereseze nimic din jurul tau, fa-ti viata cum iti place si traieste-o, nu mai fi atat de speriata ca pierzi cei mai frumosi ani din viata ta!