Stai linistita! Tu faci doar trolling. Si nici macar pe ala nu-l poti face ca lumea.
Scrii cu greseli de ortografie (chiar si pe telefon exista cratime!) iar logica enunturilor e foarte greu de gasit. Greu spre imposibil.
Cred ca, de fapt, cei care nu-ti plac tie nu fac decat sa fie ironici. Iar daca tu nu pricepi ironiile, e numai problema ta.
Mersi pentru parerea nesolicitata si gratuita, uite ca n avem nevoie de psihologi si profesori, ca se ofera multi voluntari
Te cam agiti pentru cineva pentru care iti face pe plac sa joci anumite roluri, olteanco.
Cred ca o iei prea personal cu acest site :/
Mergi si mananca o inghetata mai bine (de ciocolata sa fie), nu te stresa cu astfel de intrebari pentru anumit persoane ce... oricum nu o sa conteze pentru nimeni. Doar pentru tine. Si peste jumatate de an, nici pentru tine. (Atat timp cat dispare din subconstient)
Mersi de grija. Nu ma implica nici acum
Prea mult. In jumatate de ora ies afara si imi iau atentia cu altceva
Si toate astea puteau fi facute fara aceasta intrebare in care poti sa pari intr-un anumit fel pentru diferite persoane.
In timpul asta puteai face altceva. O carte, o șeptica.
Seara faina!
Asemenea poti face si tu. La fel sa ai!
Dar eu o fac deja. Clona mea intunecata se ocupa de restul.
Sunt și eu tare curios de ce ii bagi in seama si de ce îți pasa atât de mult de ce zic ei.
Un răspuns simplu: pui întrebări foarte penibile pe care le găsești pe google
Fie că vrei sau nu asta ai făcut de ceva timp încoace
Si? Se pare ca nu s singura. In plus, suntem in democratie, munca nu e obligatorie
Pai si nimic
Pe site-ul asta sunt multi indivizi cu frustrari interioare, care se mira cum sa jigneasca mai repede si care se cred inteligenti. Numai ieri am blocat vreo 3, pentru aberatiile pe care le spuneau.
Mi-a zis ieri un destept ca sunt la o facultate inutila, da nici nu stia la ce facultate sunt (nu am specificat niciodata).
Nici eu nu suport parerologii astia care cred ei ca stiu tot, dar de fapt ei vorbesc in necunostinta de cauza. Dar nu avem ce face, pe internet toti au tupeu sa comenteze.
Oamenii sunt frustrati ca poti fi si la facultatea gresita dar si fara facultate si sa le fi cu mult superior in gandire. Asta e lumea.
Pacat ca nu ti pot da cerere de prietenie. Imi plac oamenii care si vad de treaba lor in general
Nu am idee de la ce v-ați luat dar îmi amintești de tipa asta
http://www.youtube.com/watch?v=qcTq-69G_NU&t=20m37s
RAY întreabă: