| Dana2103 a întrebat:

Hei TPU.
Deci efectiv rad de oamenii de aici care au impresia ca eu vin pe siteul asta sa pun intrebari convenabile lor laughing
Mi-a zis chiar acum cineva ca sunt doar pe criminalistica si politica axata,ca fac parte dintr-un mediu toxic sau ceva,ah,ce bine ma cunoaste lumea doar de pe net(cata superficialitate)
Ce sa zic, eu sunt aici pentru voi astia care va preocupa persoana mea, nu de alta dar ne cunosteam de dinainte.
Spuneti-mi si mie, ce e in mintea astora de cred ca-si permit sa schimbe ei oamenii pe care nu-i inteleg si nici nu-i cunosc suficient? Vreau sa pot empatiza cu ei.
Ce e atat de greu sa-ti vezi de normalitatea ta?
Inseamna ca astia de va credeti "normali" spre deosebire de altii nu sunteti confortabili in "normalitatea" voastra.

29 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stai linistita! Tu faci doar trolling. Si nici macar pe ala nu-l poti face ca lumea.
Scrii cu greseli de ortografie (chiar si pe telefon exista cratime!) iar logica enunturilor e foarte greu de gasit. Greu spre imposibil.
Cred ca, de fapt, cei care nu-ti plac tie nu fac decat sa fie ironici. Iar daca tu nu pricepi ironiile, e numai problema ta.

| Dana2103 explică (pentru ardnaxur1961):

Mersi pentru parerea nesolicitata si gratuita, uite ca n avem nevoie de psihologi si profesori, ca se ofera multi voluntari

| Drimmero a răspuns:

Te cam agiti pentru cineva pentru care iti face pe plac sa joci anumite roluri, olteanco.

| Dana2103 explică (pentru Drimmero):

Si? Joc doar rolurile care mi apartin, nu joc roluri cu care nu rezonezwinking
Stau bine pe dramoterapie

| Drimmero a răspuns (pentru Dana2103):

Tocmai ai recunoscut ca iti cam place sa trollezi...macar ai confirmat lumii treaba asta.

Exact. Asta era interesul meu principal

Macar fa-o ca la carte, n-am vazut troll priceput pe aici deocamdata, vreau sa vad ce zace in tine si daca poti face arta din asa ceva.

Propune i cui este interesat de oferta ta si pe cine intereseaza de asteptarile tale fata de persoana lor

Pai ce trolling faci tu aici daca nici s-o duci pana la capat nu stii...lasati-va de asta atunci ( ( :

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cred ca o iei prea personal cu acest site :/

Mergi si mananca o inghetata mai bine (de ciocolata sa fie), nu te stresa cu astfel de intrebari pentru anumit persoane ce... oricum nu o sa conteze pentru nimeni. Doar pentru tine. Si peste jumatate de an, nici pentru tine. (Atat timp cat dispare din subconstient)

| Dana2103 explică (pentru DoarBogdan):

Mersi de grija. Nu ma implica nici acum
Prea mult. In jumatate de ora ies afara si imi iau atentia cu altceva

| DoarBogdan a răspuns (pentru Dana2103):

Si toate astea puteau fi facute fara aceasta intrebare in care poti sa pari intr-un anumit fel pentru diferite persoane.
In timpul asta puteai face altceva. O carte, o șeptica.

Seara faina!

| Dana2103 explică (pentru DoarBogdan):

Asemenea poti face si tu. La fel sa ai!

| DoarBogdan a răspuns (pentru Dana2103):

Dar eu o fac deja. Clona mea intunecata se ocupa de restul.

| Nemessys a răspuns:

Sunt și eu tare curios de ce ii bagi in seama si de ce îți pasa atât de mult de ce zic ei.

| Dana2103 explică (pentru Nemessys):

Nu imi pasa laughing
Nu e ca si cand in sec asta fac ceva mai bun si las pentru ei ce e mai bun
doar ma plictisesc si cu ei ma mai distrez

| Alverto a răspuns:

Un răspuns simplu: pui întrebări foarte penibile pe care le găsești pe google
Fie că vrei sau nu asta ai făcut de ceva timp încoace

| Dana2103 explică (pentru Alverto):

Fie ca vrei sau nu, nu am intrebat altceva si ai raspuns cu totul ce nu ma interesa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt doar ai cam mult timp liber

| Dana2103 explică (pentru anonim_4396):

Si? Se pare ca nu s singura. In plus, suntem in democratie, munca nu e obligatorie

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dana2103):

Pai si nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe site-ul asta sunt multi indivizi cu frustrari interioare, care se mira cum sa jigneasca mai repede si care se cred inteligenti. Numai ieri am blocat vreo 3, pentru aberatiile pe care le spuneau.

Mi-a zis ieri un destept ca sunt la o facultate inutila, da nici nu stia la ce facultate sunt (nu am specificat niciodata).
Nici eu nu suport parerologii astia care cred ei ca stiu tot, dar de fapt ei vorbesc in necunostinta de cauza. Dar nu avem ce face, pe internet toti au tupeu sa comenteze.

Oamenii sunt frustrati ca poti fi si la facultatea gresita dar si fara facultate si sa le fi cu mult superior in gandire. Asta e lumea.

Pacat ca nu ti pot da cerere de prietenie. Imi plac oamenii care si vad de treaba lor in general

| Jus7t a răspuns:

Nu am idee de la ce v-ați luat dar îmi amintești de tipa asta
http://www.youtube.com/watch?v=qcTq-69G_NU&t=20m37s

| Dana2103 explică (pentru Jus7t):

Am vazut doar ultima parte cu "vedeti-va in pu... de treaba" laughing
Mi a placut atitudinea, dar nu si limbajul folosit, pentru mine ar fi prea grosolan, m as simti defeminizata sa vorbesc asa

| Jus7t a răspuns (pentru Dana2103):

Eu n-am nicio problemă, nu văd diferit o tipă care mai vorbește vulgar laughing

| Dana2103 explică (pentru Jus7t):

Pai nici eu, e cat se poate de femeie, am zis doar ca eu nu m as simti in rol feminin asa
Dar da, tipa are caracter si sa fi femeie cisgender, cu o asemenea atitudine, daca asa e in general, inseamna sa fi confortabila cu sexualitatea ta

| Jus7t a răspuns (pentru Dana2103):

Ah, am înțeles, atunci trebuie să eviți să vorbești așa să nu te simți nașpa laughing