Nu-l mai baga in seama, nu te place, te evita! Uita de el si gaseste-ti altul!
Ce sa ii scrii dupa ce ti-a dat block si te-a scos de la unblock? : ''Du-te dracului de idiot. eu nu sunt ''rezerva'' ta.''
Si nu ii mai zambi unui baiat care nu iti da atentie, nu asa te respecti!
Esti asa de fioroasa :'(
)))) Asa boala ai pe cei care dau blocaj?
Atata timp cat mi-a dat block, realizez si eu cat am ''insemnat'' pentru acea persoana. Cum ai vrea sa ma comport? ''Multumesc, dragule''?
Daca ti-au gresit, treci la atac cu ei!
Ai si tu dreptatea ta.
Pacat ca nu am o arma. Nu suna rau.
Oricum, nu merita sa ma enervez cu ei.
Normal ca am dreptate. Cand nu am avut eu? ''feeling modest''.
Mai avem si noi momente de confunzie, nu suntem perfecti ca sa avem mai mereu dreptate. Modestia este mai puterinca, insa
Tu cum ai proceda daca cineva ti-ar da block, nu ai fi suparat pe acea persoana? Nu ai merge sa ii ceri explicatii? Sa vezi de ce a facut-o.
Daca nu ma intereseaza persoana respectiva, poate sa ma considere si mort, nici nu as misca un deget ca sa-mi pese. Daca tin la persoana respectiva, m-as simti super-naspa si as incerca sa vad din ce cauza a facut gestul!
Pai cum ai ''incerca''? Ai cauta-o si ti-ai face sa zicem cont unde are ea profil? Cum a facut psiho ala cu mine? De nu mai scapam de el.
Daca o cunosc in realitate, cand ma intalnesc cu ea pe strada ii cer explicatii, dar daca este o tipa de pe net, nu prea as pune pret pe ''marea cautare''.
Hmm, m-ai pus pe ganduri. In orice caz, imi voi lua o masura de ''protectie cu mine cand voi iesi.:/