Nu te schimba niciodată pentru câteva persoane care sunt doar pe interes cu tine.
Fii aşa cum eşti de fapt. Vrei să-ţi spun un secret?
Nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită!
Buna! tu trebuie sa fii cum esti tu si nu trebuie sa te schimbi datorita nimanui. Si sa stii ca atunci cand esti buna cu toata lumea ...acea lume are tendinta de a profita de tine si de aceea te ia de "proasta". Dar atunci cand nu mai oferi totul pe tava cum faceai inainte nu le place ca nu mai au de cine profita. Poarta-te cum crezi de cuviinta si mai ales pe cei care te trateaza prost, trateaza-i in acelasi mod. Nu mai tine cont de parerile altora.
Cred ca ar trebui sa ignori pe toti care îsi bat joc de tine, nu fu nici rea, nici buna. pur si simplu nu-i baga in seama.
Nu ar trebui sa te schimbi, nu lasa lumea sa te ia in ras. De acum, "umfla-te in pene" si ia tu lumea de proasta, nu ea pe tine!
Fi tu insuti! Nu trebuie sa te schimbi asa de dragul tuturor. Si cei care te fac proasta cred ca sunt gelosi pe tine. Bafta!
Buna. parerea mea? nimeni niciodata nu a reusit sa impace pe toata lumea. fa cum te simti tu bine si incearca sa nu faci rau... viata trece prea repede. nu mai baga in seama toate rautatíle ..bafta