Buna.Nu este adevarat Mara.Am auzit de Bloody Mary si eu am incercat sa o invoc dupa metodele spuse de prieteni mie(de exemplu: sa o injur, sa incui o camera si eu sa fiu in ea, inchizand lumina si invartandu-ma de 10 ori zicand in acelasi timp Bloody Mery tot de 10 etc.).Nu exista acea fata.Tot ce ti s-a parut ca vezi a fost doar un produs al imaginatiei tale, astfel ti s-a dublat frica.Si ai zis ca nici nu te mai misti din pat de frica, dar atunci cum ai scris pe TPU?
Tot ce "ai vazut" ti s-a parut.De exemplu daca te-ai fi uitat la un film de groaza cu satana, in timpul noptii nu ai fi putut dormi si te-ai fu uitat prin camera, pentru a fi sigura ca nu este nimeni.De frica, simti furnicaturi(ti se ridica parul de pe maini si picioare site simti de parca ar umbla o ganganie pe tine) si ai vedenii, de parca ai vedea o silueta in acel intuneric dar nu este asa. Mintea te pacaleste.
La fel si cu Bloody Mery. Daca chiar crezi ca ai vazut-o in oglinda te inseli. Poate frica ta era mult prea mare si erai tu de fapt in oglinda, dar mintea ti-a jucat o festa.Liniste-te pentru un timp si nu te mai uita la filme de groaza pentru o perioada(cateva zile).
Deci in concluzie, sper ca ai inteles ca pana nu te calmezi cand esti speriata, frica se poate manifesta in multe moduri false pentru a accentua frica. Daca mai ai nevoie de ajutor, uite id-ul meu: horatiu. dumitru@yahoo.fr
Funda?