Lasa-ma sa ghicesc si tu esti tot din aia ''piratata'' bine scuze.Dar serios aia muncesc stau un an pe un expansion pack si 6 luni pentru un stuff.Totusi eu le comand macar stau cu ideea ca ale mele nu sunt piratate...Ca veni vorba de vedeta in sims 3 acest lucru se poate in sims 3 late night gasesti o persoana cand pui sageata pe sims iti vor aparea 1 stea-nu este foarte popular 2 stele-si-si 3 stele-tot si-si 4 stele-celebritate 5 stele-star atunci toti paparazzi stau numai dupa tine deci scrii ctrl+shift+c si bagi codul ''testingcheatsenabled true'' dupa te duci la prieten si cauti vedeta si pui sageata pelinia de la prietenie si o duci in fata...Nu e ff greu . Fundita .Te log
Acest lucru l-am facut pe pielea mea, asa ca tot ce iti spun este complet adevarat. Il duci pe respectivul sim la music careeer sau film career si muncind multe zile vor creste stelutele la star. Dar mai simplu este sa te imprietenesti cu staruri ( dai pe impress celebrity si apoi dai pe optiuni) si cand se umple tot verde ai impresionat-o si vei avea o steluta la vedeta si tot asa daca te imprietenesti cu star-uri. La familia mea mama avea 4 stele la vedeta si cand mergea prin oras mergea cu limuzina, tata era rock-er si venea cu autobuz deala de staruri rock si avea 3 stele, si fata era adolescenta si avea 3 stele.