anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU! In ce/cine va gasiti voi fericirea? Cu alte cuvinte, ce v-ar face fericiti? O seara placuta!

22 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna!
pe mine ma face fericita fam care am cladit-o in cei 25 de ani de casnicie, cei doi ingerasi ai mei o fata si un baiat, sunt fericita ca printesa mea a intrat la buget la facultate, sotul care imi este aproape de cate ori am probleme, mama si fratele care imi dau putere sa ma ridic de fiecare data, si nu in ultimu rand, mai nou, noul membru al fam mele, viitorul ginere, asta pentru mine inseamna fericire, imi dau putere sa lupt cu boala, sa fiu cat mai mult timp alaturi de ei, ceea ce am cladit impreuna cu sotul meu ramane si isi vor aminti cu drag de mine(noi) ca am lasat ceva in urma...astea pe mine ma fac fericita si implinita ca menirea mea pe Pamant nu a fost si nu este in zadar.
O zi frumoasa sa aihappy

| DNSK a răspuns (pentru caramela):

Foarte frumos..ma bucur pentru tine!

| thegatekeeper a răspuns:

Momentan nu pot spune ca sunt chiar fericita, ci doar multumita de viata pe care o am. Sunt fericita ca ma inteleg bine cu familia mea (in special cu mama) si ca mi-am dat seama ce mi-ar placea sa fac pe viitor. In afara de asta, sunt fericita atunci cand practic una dintre activitatile mele preferate: desen, citit, pictura, gatit, scris, muzica etc.

| DNSK a răspuns:

Pe mine ma bucura orice lucru marunt si neimportant pentru altii. faptul ca afara e soare, ca am liber in uichend, ca mananc la china, ca ma plimb cu bicicleta si vorbesc la telefon, ca descopar o melodie ce mi-o place, ca am internet, ca am curent electric, am ce sa mananc, am prieteni, beau la masa cu ei, respir, sunt iubit, mananc ciocolata, etc. lista poate continua.

| Dariusuu a răspuns:

Lucrurile simple mă fac fericit, un zâmbet, o vorbă caldă, un gest drăguț.

Cele mai mici bucurii de fapt sunt cele mai mari.

| DDCC a răspuns:

Salut!
Eu ascult cam toată ziua muzică, nu mă plictisesc niciodată de ea fiindcă găsesc mereu ceva nou, e influenţată de starea mea, mă ajută să mă descarc când am nevoie.
Sunt conştient că fericirea o pot găsi într-un singur mod: să fiu cât mai calm şi relaxat, să nu mă enervez niciodată. Apoi, după cum am zis muzică, vizionez eventual un film iar dacă văd un zâmbet pe faţa celor dragi, o vorbă bună spusă când am nevoie nu îmi mai trebuie nimic să fiu fericit.
De ce să mă mai complic? Chiar şi aşa viaţa pare complicată uneori.
Dar tu? În ce-ţi găseşti fericirea? În lucruri simple sau complicate? Asta dacă pot să ştiu. E un subiect pe care şi pe mine mă frământă uneori.

| xClementine a răspuns (pentru DDCC):

Frumos! happy Hmm, fericirea mea cred c-o gasesc si in fericirea celorlalti. Asta ar putea fi considerat un defect din punctul meu de vedere, faptul ca pun fericirea altora deasupra fericirii mele. Pe de alta parte, un simplu film bun, o carte pe care n-am putut-o lasa din mana nici macar o secunda ma binedispun oricand, in combinatie cu muzica buna, asta depinzand de stare. Cert e ca admir oamenii care-si gasesc fericirea in lucrurile mici, pentru ca, asa cum spunea si Chris McCandless, in cazul in care ai vazut Into The Wild,,, You are wrong if you think joy emanates only or principally from human relationships. God has placed it all around us. It is in everything and anything we might experience. We just have to have the courage to turn against our habitual lifestyle and engage in unconventional living.''. M-as putea lasa oricand condusa de asa ceva. happy

| DDCC a răspuns (pentru xClementine):

Cu lucrurile simple nu e așa la toți, părerea mea e că depinde de caracterul persoanei și de modul de viață.
Spre exemplu, persoanele care zic că se plictisesc deseori, acelea nu se vor mulțumi niciodată cu simplități, vor dori mereu din ce în ce mai mult fiindcă așa sunt învățate. Și, acelea nu vor înțelege vreodată ce e înseamnă fericirea.
E adevărat că nu e mereu la fel de ușor de găsit pentru toți.
Totul, până se ajunge la bani. Atunci e obsesie, dependență nu fericire și cei ce o fac nu mai conștientizează asta.
Dacă mai dezvolt tema sunt șanse să ajung la romane, aproape
;))
După mine, melodia asta se potrivește
http://youtu.be/mJLTyNDkFxg
Sper să reușesc să urmez ce zice aici
http://youtu.be/bOnoQjATFKA
...simplitate, calm, gândire cât se poate de pozitivă, minte lucidă... și rezultatul poate fi: Happiness!
:)

Apropo, câți ani ai?

Subscriu chestiilor spuse de tine! happy 17. U?

18 proaspăt împliniți (azi).

Cool. La multi ani! happy Daca vrei sa mai discutam, add asylum.blackout!

Îți dau add, cel mai bine trimiteai un mesaj.
Așa, e posibil să te trezești cu cereri de prietenie.

Doesn't matter, sterg raspunsul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Muzica ma face fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Părinţii mei mă fac fericită, sunt viaţa mea, nimic nu mă face mai fericită pe lumea asta în afară de ei.
Te pup!

| Euletitia a răspuns:

Buna! Pe mine ma fac fericita multe lucruri si diferite intre ele: credinta in Dumnezeu, parintiii mei, catelusa mea adorata, notele mari si rezultatele frumoase la invatatura, acumularea unor noi cunostinte in domeniile care ma pasioneaza, muzica, shoppingul(ador sa cumpar haine, pantofi, posete, parfumuri, cosmetice etc si sa ma imbrac frumos, asortat, cu bun gust), lectura(este hobbyul meu numarul 1), diferite activiatti extrascolare reusite etc.

| karsivan a răspuns:

Eu mi-am gasit fericirea in omul de linga mine ( nu in bani nu in averi, am avut bani si eram singura nu a fost nici o fericire)

| Andeuta a răspuns:

Fericirea poate vinii de oriundde chiar si din cele mai neinsemnate lucruri, eu sunt fericita cand am un partener bun de sahbig grin

| xClementine a răspuns:

Multumesc pentru toate raspunsurile voastre frumoase! E bine de stiut ca inca mai exista persoane care isi pot gasi fericirea pana si in cel mai simplu lucru. happy

| ellaells a răspuns:

As fi pe deplin fericita daca as avea o suma enorma de bani, daca as fii cu un baiat care ma iubeste cu adevarat, fara minciuni si altele, daca as avea o vila numai a mea, un ferrari etc happy

| andrei1993a a răspuns:

Cel mai des persoanele dragi ma fac sa zambesc, sa fiu fericit. Un cadou te poate face fericit, amintirile placute. happy

| anutzabomboanik18 a răspuns:

In familie, prieteni si muzica