Nu prea cred ca a confundat. Am vazut si un om cherchelit bine, care abia se mai tinea pe picioare, se sprijinea de toate gardurile posibile, cadea si in genunchi, dar a stiut care ii e casa, nu a gresit intrarea chiar daca era baut, a deschis poarta si a intrat (s-a chinuit cateva minute sa introduca cheia in yala, fiindca nu nimerea gaura). Dar, poarta nu a gresit-o.
Si spargerile de apartamente, talhariile, furturile sunt la ordinea zilei. Fiecare cu parerea lui, dar eu nu cred in coincidente. Poate ca o fi gresit, dar astea sunt cazuri mai rare.
Recomand sa iti pui usa blindata cu 2 broaste hi tech. Dupa poate sa vina si sile camataru ca nu poate intra
A apărut și modelul "Ferentari", dotat cu vizor rabatabil, ca să poți sa scoți țeava de la mitralieră
Cred că voia să dea buzna din greșeală. Un infractor nu procedează așa. Un nebun sau un bețiv, sau cineva care a încurcat scara sau apartamentul da.
Ti-ar trebui o echipa de seals permanent la tine acasa
(chestie inspirata de serialul Seal care e chiar acum sub nasul meu la tembelizor )
Daca era noaptea mai zic sa fi fost greseala. Dimineata mai greu. Decat daca a chefuit toata noaptea. Nu te-ai uitat pe vizor? A insistat mult?
Eu cred ca a fost o greseala, Cine spargea un apartament dimineata.
Ti as recomanda sa stai si tu pe acasa ziua asta
Si sa verifici usa
LauBau întreabă: