Cand nu primim ceea ce ne dorim, apare rebeliunea si de multe ori frustrarea ne determina sa bravam chiar si fata de noi insine: "aaa, nu am primit? ok, oricum nu aveam nevoie!"
Nu cred ca e bipolaritate, ci e doar natura umana.
Rebeliunea la ce?! La îmbătrânire?! )
Mă amuzați oamenii de pe TPU.
Doar fii tu insati, socializeaza cu oamenii din jur, si mai baga undeva ce zic alti.
Singuratatea te face sa imbatranesti.
E drept, barbatii se uita si la aspect. Dar si la alte calitati. Multe femei s-au maritat doar pentru ca au asteptat barbtul cu masa pusa si cald in casa. Dar daca deschideau gura sa vorbeasca... toti fugeau.
Păi eu deschid gura foarte mult, din păcate, mai ales pentru ceea ce cred. Îmi apăr mereu punctul de vedere. Deși nu oblig pe nimeni să creadă în ce cred eu, însă dacă doresc să-mi schimbe mie punctul de vedere, da, atunci e o problemă imensă.
Deci cred că e evident de ce nu m-am căsătorit. Dar oricum nici nu doresc. Însă îmbătrânesc rapid și mă sperie asta.
Cât de singurătate = îmbătrânit nu am auzit niciodată de o astfel de teorie. Îmbătrânim de la genă, dar și de la boli, și probabil de la păcate.
Deschizi gura, dar depinde si cum o deschizi. Daca o faci certaret, injurios... iata problema!