| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU, îndreptându-mi părul pentru a merge să mi fac buletinul, am observat că am și mai multe fire de păr alb. Și de la zi la zi sunt tot mai multe fire de păr alb. Este normal la 29 de ani așa ceva?! Care ar fi cauza?!

Însă ce mă durea cel mai tare, e că simt că îmbătrânesc și deși știu că eu mereu spun că vreau să-mi trăiesc viața singură și izolată. Acest "îmbătrânit rapid" m-a tot răscolit și făcut să mă gândesc că acum nu voi mai fi nici atractivă poate din cauza fizicului, dar voi mai fi și bătrână și deja ramolită și că șansele ca să mă mai pot căsători sau place cineva, or chiar a fi în centrul atenției masculine e din ce în ce mai mic.
Recunosc că niciodată nu prea mi-a păsat de acest aspect, mereu fiind chiar eu cea arțăgoasă care spuneam că dacă ei nu mă plac, aia e, eu oricum ne dorind să schimb nimic la mine doar pentru a mă plăcea un pen, dar tot îmbătrânind mă gândesc tot mai mult la ideea că voi rămâne singură și că da, mai ales, nu am reușit să fiu în acel centru al atenției tinereții.
Deci, cine naiba să ne mai înțeleagă și pe noi oamenii?! Eu încerc...
Dar nu mai înțeleg nimic. Pentru că de fapt știu sigur că nu prea vreau să mă căsătoresc și să fiu sclava sau sacul de box al unui bărbat, de asemenea știu sigur că cu atât mai mult nu doresc să fiu o histrionică bit**** care suferă după atenție masculină, dar cum fiecare celulă din corp mai îmbătrânește se tot gândește mai compulsiv la ideea că nimeni nu o va mai plăcea sau că nu a reușit să fie în centrul atenției masculine niciodată, dar mai ales în tinerețe. Nu înțeleg, asta e bipolaritate sau ce naiba mai e?!

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cand nu primim ceea ce ne dorim, apare rebeliunea si de multe ori frustrarea ne determina sa bravam chiar si fata de noi insine: "aaa, nu am primit? ok, oricum nu aveam nevoie!"
Nu cred ca e bipolaritate, ci e doar natura umana.

| MountainRiver explică (pentru wildthing):

Rebeliunea la ce?! La îmbătrânire?! laughing)
Mă amuzați oamenii de pe TPU.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Doar fii tu insati, socializeaza cu oamenii din jur, si mai baga undeva ce zic alti.

| Solane a răspuns:

Singuratatea te face sa imbatranesti.
E drept, barbatii se uita si la aspect. Dar si la alte calitati. Multe femei s-au maritat doar pentru ca au asteptat barbtul cu masa pusa si cald in casa. Dar daca deschideau gura sa vorbeasca... toti fugeau.

| MountainRiver explică (pentru Solane):

Păi eu deschid gura foarte mult, din păcate, mai ales pentru ceea ce cred. Îmi apăr mereu punctul de vedere. Deși nu oblig pe nimeni să creadă în ce cred eu, însă dacă doresc să-mi schimbe mie punctul de vedere, da, atunci e o problemă imensă.
Deci cred că e evident de ce nu m-am căsătorit. Dar oricum nici nu doresc. Însă îmbătrânesc rapid și mă sperie asta.
Cât de singurătate = îmbătrânit nu am auzit niciodată de o astfel de teorie. Îmbătrânim de la genă, dar și de la boli, și probabil de la păcate.

| Solane a răspuns (pentru MountainRiver):

Deschizi gura, dar depinde si cum o deschizi. Daca o faci certaret, injurios... iata problema!