| TheSecret a întrebat:

Ma plictisesc de moooor straight face at wits' end nu am ce sa fac... nu am nici o idee, am incercat sa ma uit la tv da nu gasesc nimic care sa imi placa...am cautat un film pe pc si nu am gasit ceva dragut straight face pe fb ma plictisesc pur si simplu nu mai stiu ce sa fac straight face ajutoooor puppy dog eyes dau funda pentru idei

Răspuns Câştigător
| 7Roby7 a răspuns:

1.Uita-te la filmul "The exorcist".
2.Creeazati un forum pe FG(Forum Gratuit).
3. Uita-te la "Trivia/Amuzante" pe TPU.
4.Cheama-ti 1 sau 2 prieteni acasa si jucati-va http://www.y8.com/games/epic_battle_fantasy_3.
5.Du-te si tu acasa la prietenii tai.
6.Cauta glume pe Google.
7.Scrie cat de frumos si citibil poti pe ceva(de ex. in jurnal) iar apoi mandreste-te ca ai scris asa frumos.
8.Fa o pizza.
9. Picteaza o capodopera(sau copiaza o imagine).
10. Uita-te la "Vanatorii de fantome" sau la "Fenomene stranii".
11. Uita-te la "Prietenii"(o comedie~in seriale).
12. Uita-te la alte comedii.
13. Uita-te pe "Rage Comics Romania"
14.Ia un ID de Messenger la nimereala si bateti joc de el pana iti da ignore.
15. Discuta pe Messenger cu diferiti oameni.
16.Cauta pe Google "Vorbeste cu fantomele" si joaca-te(daca ai curaj >:) )
17.Bate-ti joc de "Cleverbot"(scrie pe google "Cleverbot" daca nu sti ce e ala)
18.Asculta muzica.
19. Daca ai facut tot de mai sus culca-te si asteapta ziua de maine.
20.Ia-o de la inceput.

Sper ca ti-am fost de folos. :)

3 răspunsuri:
| TashaUhm a răspuns:

Citeste o carte, iesi si plimbate cu prietenii, vorbeste la telefon. sau, pur si simplu, DORMI!laughing

| stella390 a răspuns:

Pai ai putea sa citesti carti cu vampiri, insemnarile unei pustoaice, sunt destul de interesante. Daca ai pana in 14 ani poti face lucruri de la "Art Attack", poti sa te joci cu un balon sa inveti sa faci tot felul de jiumbuslucuri cu el, daca ai un animal de casa sa-l inveti diferite lucruri, sa te a puci sa scrii un jurnal sau chiar o carte, iar dac esti mai poetica poti compune poeziii.Sau sa fci singura in fata oglinzii tutoriale despre machiaj, sa te provocii singura ca la adevar si provocare.
Sper ca te-am ajutat! Funda?

| AcHollism a răspuns:

Iesi pe afara, plimba-te, invita pe un prieten sa iesiti undeva, asculta muzica, citeste ceva...