| Miiiiiiiih a întrebat:

Mi-e cam foame și n-am idee ce să mănânc laughing) Idei? :* Fundițăă puppy dog eyes.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Iti recomand o reteta usoara de
RULADA APERITIV
Se face un blat din:6 oua, 6 linguri de faina, 6 lingurite de cascaval dat pe razatoarea mica, un praf de copt.Se pune la copt intr-o tava larga, bine unsa la foc iute.In tava, fiind si imediat dupa coacere, se toarna peste preparat smantana din belsug si se rade deasupra 250 g de cascaval.Se ruleaza cat este calda, se mai toarna inca putina smatana si cascaval. Tava cu rulada se da din nou la cuptor pana cand preparatul se rumeneste.Rulada se taie felii si se serveste calda.
Te pup!

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cartofi cu branza in bucati mici pui peste ei si ketchup.

| anss23 a răspuns:

Cartofi prăjiţi,o banană, un măr, sendvişuri, cereale cu lapte, o salată.Sau comandă o pizza:XMereu mi-am dorit să fac asta.broken heart
laughing

| Esperança a răspuns:

Rosii,branza/cascaval,sunca,ou (fiert sau prajit),cartofi fierti,carne la gratar, diferite salate,una care imi place f mult este cea facuta din varza dulce,ceapa verde, marar si otet balsamic sau cu rosii, castraveti, ardei, ulei de masline etc.
Mai poti face o salata orientala.
Pofta buna!

| misu a răspuns:

Pai mananca o mama de bataie si uiti de foame. dupa se bea o cana cu apa

| RyGoLeTa a răspuns:

Buna! Poti manca macaroane cu sos si cu usturoi si piept de pui la gratarhappyPofta buna!

| Euletitia a răspuns:

Buna! Ai putea sa-ti prepari in casa niste sandvisuri, cu ce ai tu prin frigider, sau sa-ti faci o salata cu de toate si daca ai timp si chef fa-ti la desert clatite sau o budinca.Bea o limonada sau apa plata ori minerala. Daca nu, poti iesi in oras sa mananci o pizza delicioasa cu mult cascaval(cum am mancat eu azi) sau o shaorma ori un hamburgher sau cheesburger si o prajitura de ciocolata sau de frisca + o Cola sau ce suc preferi tu sau, eventual, o apa plata, si faci si o iesire cu ocazia asta. Pofta buna!

| Shatteredx a răspuns:

Rabdari prajite.

| Quanah a răspuns:

Un sandwich sau o salata usoara.

| leftside a răspuns:

Ai putea sa mananci intrebarea asta ridicola care ai pus-o!

| Miiiiiiiih explică (pentru leftside):

Nu văd de ce e ridicola atâta timp cât e un site unde pui întrebări + nu aveam nimic gâtit în frigider și mă gândeam că poate câțiva oameni CALUMEA îmi pot da câteva idei. : )

| leftside a răspuns (pentru Miiiiiiiih):

Nu, nu e ridicola, e geniala, chiar ma mir de unde atata inteligenta. Mai pune una! Iti dau eu o idee : " Cum pot sa aprind becul? "... e la fel de geniala ca a ta.

Nu mă pun la mintea ta. doar mi-am exprimat părerea față de răspunsul tău. Să știi că ești chiar. foarte "inteligent ". Baftă în continuare.

| leftside a răspuns (pentru Miiiiiiiih):

Nu vreau sa ma cert, doar mi-am zis parerea despre intrebarea ta " geniala ".

Dacă nu îți "plăcea" întrebarea mea treceai peste ea.