| chiftelutacrocanta a întrebat:

Hei TPU nu-mi place sa par un om suferind care a trecut prin multe lucruri in viata,sa ma vada lumea si mai ales psihologii ca eu sunt un om care a suferit in viata.Vreau sa scap de maturitate si de seriozitate,sa nu dau acel aer de om suparat,matur,serios cu spirit batran si intunecat. Vreau sa scap de aceste gandiri si sentimente de om prea matur,simt ca cu cat devin mai adult,cu atat devin mai inchis si mai intunecat ceea ce nu e bine. Vreau sa am mereu o inima deschisa ca un copil, sa ofer un sprijin bun celorlalti oameni, sa nu-i fac si pe ei suparati prin puterea gandului sau a karmei.Am intrebat acest lucru deoarece mai am prieteni si membrii din familie cu aceiasi problema,chiar daca unii nu se vad pe sine, nu vreau sa-i supar si sa le spun :Mai omule, tu nu vezi ca esti prea matur si intunecat si dai un spirit urat casei.Ce sa fac mai intai?

1 răspuns:
| Mayhem666 a răspuns:

Ca sa scapi de acel aer de om matur si intunecat, trebuie sa gandesti pozitiv, si ca oricat de grea ar fi viata, oricat de mult ai suferit, si oricat de multe probleme ai avea in viata, toate se vor rezolva cu putin efort, iar unele de la sine, si revin, daca vrei sa scapi de acel spirit batran si intunecat, trebuie sa gandesti pozitiv, sa zambesti mereu, si cel mai important lucru, sa crezi ca totul pe lumea asta se intampla cu un anumit scop, nu este totul intamplator. Continua sa zambesti si sa fii fericit indiferent de situatie si mereu sa gandesti pozitiv. Sper ca am fost de ajutor!