| Zdgb a întrebat:

Poate ca ma veti crede nebuna, dar acum doua zile am iesit cu prietena mea cea mai buna sa ne plimbam, cred ca era ora 21-22, si am luat-o pe o strada mai intunecata care face legatura intre 2 strazi mai mari,pe acea strada este o casa pe colt iar in rest nimic,in fine si cum era intuneric prietena mea a aprins lanterna de la telefon,iar in timp ce ea bajbaia lanterna eu eram in fata ei si ma uitam in jos iar cand a aprins lanterna m-am uitat in stanga mea in fata si am vazut o figura mai luminata(lumina lanternei lu era pe acea figura)care nu era foarte inalta,de la gat in sus nu o vedeam doar negru si de la brau in jos la fel,am vazut doar ca avea o vesta cu culori spalacite,care statea drept si arata ca se uita la noi si nu zicea nimic,eu cand am vazut am stat cateva secunde si m-am uitat nu am putut sa fac nimic nici macar sa vorbesc dar nu de frica,pur si simplu nu puteam face nimic cateva secunde,iar mai apoi i-am zis prietenei mele "fugi"pentru ca nu am vrut sa o sperii si sa-i spun atunci,cand ne-am indepartat i-am explicat de ce i-am zis sa fuga si apoi mi-a spus ca si ea a vazut la fel,si am inceput sa ne intrebam ce putea fi,poate ar fi fost un stalp,tufa sau vreun om,a doua zi am mers inapoi la locul acela si chiar acolo unde am vazut nu era absolut nimic,era loc liber,nu era sa zicem nici iarba calcata ca si cum ar fi stat un om pe ea am povestit asta multora dar toti au spus ca poate era vreun om beat sau asa, dar suntem sigure ca nu era om, credeti ca poate fi vreun spirit sau ceva de genul asta? straight face

3 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

"dar toti au spus ca poate era vreun om beat sau asa, dar suntem sigure ca nu era om," si cel care a fost acolo acum povesteste ca s-a intalnit cu doua "iele" si cand l-a vazut cat e de fioros au fugit. Ce face frica din voi.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Spirit pe dracu oh go on habar nu ai cat de puternice sunt buruienile, s-au ridicat pana v-ati dus voi acolo, mergeti si la noapte sa vedeti ca nu mai e nimeni

| ionitaandreealiviana a răspuns:

Da parerea mea este ca spiritele exista! Este posibil ca vreo fantoma sau ceva de genul asta care este prins intre cele doua lumi sa va fi aparut atunci! Nu-ti face griji cred ca ati fost la locul si in timpul nepotrivit atata tot! laughing