| Lulalulalu a întrebat:

Hei tpu.Siti,eu cam de vreo 2 ani vreau neaparat sa ma mut in America.Dar serios ca vreau, in sensul ca daca nu as reusi pana la vreo 27 de ani as intra in depresie laughing (glumeam,nici chiar asa) Dar vreau neaparat.Dar mama nici nnu ma asculta cand ii explic de ce vreau,ce posibilitati am avea acolo, ne-am face o viata noua..Nici nu vrea sa auda. Spune ca visez cu ochii deschisi..si asta chiar m-a ranit, adica mai mereu imi spune ca nu am sanse sa realizez ce vreau eu.Sa devin o mare actrita si sa joc in filme mari. Spune ca am vise prea mari, iar eu mereu ii spun ca daca nu ai vise mari degeaba te chinui sa le implinesti..cum sa fac sa accepte? Cu banii nu sunt probleme..mama ( e o poveste mai lunga. am intr-un fel 3 mame) o sa ne trimita destui bani pentru avion si casa.Eu am gasit deja o casa superba in LA.Nu pricep de ce nu vrea..va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| kyliejenner a răspuns:

Ca sa te poti muta acolo, iti trebuie viza in primul rand. Cum ai de gand sa o obtii? Iti trebuie o oferta de munca, sau un sot american. Ai una din astea? Si actorie... mii de oameni se duc in taramul entertainment-ului pentru asta. Cu ce esti mai buna decat ei? Ai deja un portofoliu din Romania cu toata munca ta actoriceasca?
Iti dai seama ca mamei tale ii e foarte greu, la varsta ei, sa renunte la tot si sa se mute acolo.
Iti trebuie si multi bani. In L.A este crucial sa ai masina, fiindca altfel nu poti ajunge nicaieri. Chiria acolo la o garsoniera este de la 600$ in sus. sunt multe chestii, nu vreau sa te descurajez fiindca si eu imi doresc sa ma mut acolo in viitor, vreau doar sa te motivez sa pui mana la treaba. Nu este imposibil, dar nici usor. Organizeza-te si treci la treaba, fiindca tot procesul de mutare poate dura cativa ani.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ca as vrea sa-ti tai aripioarele dar in SUA nu se ajunge foarte usor.De fapt, nu asta e problema dar, din cate am inteles din intrebarea ta, tu vrei sa emigrezi iar asta e o problema caci iti trebuie viza de intrare iar dupa trebuie sa astepti vreo 5 ani ca sa devii cetatean american.Sunt multe lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare.