Hihi.
Prefefatul meu e "The Haunting in Connecticut". L-am vizionat de 3 ori si nu m-am saturat. E vorba despre o familie care se muta (cliseic) din cauza fiului lor grav bolnav. El insa incepe sa auda si sa observe chestii in acea casa, descoperind mai tarziu ca acea casa era de fapt pentru a ucide persoane acolo, nu de locuit.
Altul bun ar fi [REC]- Inregistrare (2007). Deci eu nu sunt sensibila si am vazut o gramada de filme horror/thriller, dar canibalismul ma depaseste. Nu e chiar canibalism, dar are anumite inclinatii. E vorba despre o femeie care voia (daca mai tin bine minte) sa devina reporterita, asa ca se hotora sa filmeze activitatile pompierilor in cadrul muncii. Insa atunci cand pompierii fusesera chemati dintr-un oarecare motiv (desigur ca reporterita s-a deplasat impreuna cu ei), toata lumea care se afla in blocul respectiv ramane restrictionata de catre politisti, politistii sigiland blocul, nepermitand acordul nimanui de a parasi cladirea, din cauza unui virus periculos care se putea raspandi rapid.
"Insidious" a fost iar o serie buna.
Alt film bun pe care il recomand ar fi "don't be afraid of the dark". E super. E vorba si aici despre o familie care se muta (din nou, cliseic), insa ei nu stiu ca in casa lor traiau niste micute creaturi care "vanau" din totdeauna dinti de copii. Familia avea de asemenea o fetita.
"Orphan". L-am vazut de 2 ori. E vorba despre o fetita adoptata. Familia pierduse recent un copil nenascut, plus alte probleme. Mai tarziu ei afla ca de fapt fetita nu este o fetita in adevaratul sens al cuvantului. Ea doar arata ca una. In realitate, are o boala rara care nu ii lasa trupul sa se dezvolte, ramanand la stadiul de 9 ani. Psihic e cu totul diferit. Crede-ma ca nu ai sa iti pierzi timpul. Aceasta fetita e de fapt o psihopata.
"It" il iubesc si pe asta : )). Cred ca ai auzit de el pana acum. Este vorba despre un clown (nu este om) care traieste in canalizare si se hraneste cu copii.
"The sixth sense". Se povesteste despre un copil care poate vedea fantome.
"Cartea mortilor". Aici cred ca e de la sine inteles. O carte care poate invoca spirite. Un grup se refugiaza in padure pentru ceva timp, pentru a ajuta o prietena dependenta de droguri. Invoca spirite fara a-si da seama.
"World War Z". Merita. L-am vazut de vreo 3 ori si pe asta: )).
"Don't hang up". Este si putin despre viata, il ador.
Este vorba despre niste pustani care iubeau sa le faca farse celorlalti (nu te gandi la farse inocente, majoritatea erau trecute de limita) pana intr-o zi cand una dintre ele iese nasol, astfel ajugand sa raneasca pe cineva. Victimele erau sotia si fiica unui barbat. El ajunge sa se razbune pe ei, aratandu-le si lor ceea ce au putut ei in nestiinta sa provoace. E super.
"As above, so below". Este vorba despre o tipa arheolog care cauta o anumita piatra, iar pentru asta intra tocmai in catacombe, impreuna cu alte persoane. Problema este ca sesiseaza ca ceva nu e inregula, insa nu au mai putut sa se intoarca, caci drumul pe unde venisera se astupase. Iti spun de pe acum ca intra gen 8-9 persoane si ies doar 3. E intens.
"Crimson peak". Vizionat de 2 ori. Un barbat care se casatoreste, el insa facand-o doar pentru bani. Ajunge sa se indragosteasca, dar lucrurile ies urat. Crede-ma ca nu e cum pare din ce ti-am spus. Nu e povestea cliseica de dragoste. E mai mult de atat.
Si mai am o gramada daca mai ai nevoie, dar astea iti ajung presupun: )).
230295 întreabă: