| MariMaria103 a întrebat:

Hei TPU, sunt singura persoana care considera ca, atunci când un om descoperă o ființă necunoscuta este cea mai urata "chestie" sa numească acea creatura "monstru". Adică, acea creatura a putut sa se ascundă de ochiul uman milioane de ani si când este descoperita sa fie catalogata in acest fel?! Nu este normal! Noi cum suntem văzuți prin ochii ei?, tot niste monștri? Eu consider ca nu. Omul iubește necunoscutul, iubește sa descopere lucruri noi, dar. odată ce le descoperă ele își pierd valoarea in fata lui. Eu sunt de părere ca trebuie sa respectam orice creatura, mica sau mare, verde sau maro, târâtoare sau nu. specia lor a reușit sa supraviețuiască, si acesta este un lucru care trebuie admirat, dar omul a cam uitat ce e admirația si ce înseamnă respectul. Sunt singura care am aceasta părere?

1 răspuns:
| Dariusuu a răspuns:

Dacă îi să o luăm logic nu putem iubii ceva care ne face rău sau putem dar asta ar însemna că avem ceva la cap sau suntem dereglaţi la cap sau chiar suntem orbi.

Majoritatea persoanelor când flirtează îşi dau scenarii în cap despre aceea persoană dar e foarte greu să cunoşti o persoană cu adevărat mai ales dacă se ascunde şi după vreo 10 măşti.Tot ce putem face este să-l testăm şi să-i vedem adevărata faţa fiind monstru sau îngeraş.

Mă opresc aici.