Întrebare recomandată | DenisaDed a întrebat:

Tot vorbesc cu un prieten pe fb si o prietena mi-a zis ca ia arata o chestie din conversatia noastra unor prieteni de-ai lui. Mi-am si dezactivat fb. Ce sfat imi dati? Nu-i pot zice nimic ca s-ar supara prietena mea. El ma place si prietenul ala la care ia arata ma place.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Eu m-aş distanţa.
Conversaţiile intime şi personale nu se împart cu terţe persoane, nu fără acordul tututror celor implicaţi.
A abuzat de încrederea ta şi ţi-a violat intimitatea. Tu decizi dacă pentru tine este ceva acceptabil. Fair play, clar, nu este.
Dacă este o relaţie care merită păstrată, poate discutând deschis veţi reuşi să rezolvaţi problema şi poate chiar îţi va recâştiga încrederea în timp. Depinde cât de mult ţi-o doreşti şi cât de tare te-a rănit. Poate chiar nu-l duce mintea şi nici nu a avut cine să-l înveţe nişte principii sănătoase.

10 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Pai baiatul asta cu care vorbeai e mandru ca vorbesti cu el si nu vorbesti cu celalalt. s-a dat si el mare. copii adicathinking depinde si de varsta care o ai, daca esti un pic mai mare cred ca judeci si singura ce-i de facut. daca esti copil..nici nu stiu ce sa-ti ziclaughing

| cristimihailov a răspuns:

Eu as arata primul conversatia si as zice uite ca a pus botul.

| Suleyman a răspuns:

Ti-e frica de el.

| Despot a răspuns:

Hei. Fata care ti-a facut asta, nu se numeste prietena. A abuzat de increderea ta. Daca baiatul pe care il placi si te place, v-a intelege ca tipa aceea a " mascat " totul big grin si atunci ai putea incerca sa vorbesti cu el si sa-i explici care e situatia. Sigur te v-a intelege.

| DenisaDed explică (pentru Despot):

Ori nu ai citit tu cu atentie ce am scris, ori nu m-am exprimat eu bine!

| Mario502 a răspuns:

Il poti suna sau vorbii pe Skype

| DenisaDed explică (pentru Mario502):

Mda, exact asa! Ai citit macar ce am scris?

| DenisaDed explică (pentru Mario502):

Mda, exact asa! -_-

| DunhillWhite a răspuns:

Sterge ce ai vorbit cu ea, Alsfel tot se vede -_-

Banuiesc ca nu sti cum uite :
>Sus in stanga apare un norulet>clik pe el>dupa aia persona respectiva>Iti apare chat-ul dai acolo la iconita aia in dreapta pe rotita (Options)>Selectezi "Mute conversation"Sau"(Clear windows) Sper ca te am fost de ajutor bafta!