Nu.
La scoala inveti sa scrii, citesti. Inveti sa te exprimi, sa poti purta o conversatie civilizata. Inveti lucruri interesante, din toate materiile pe care le faci. Poate nu iti folosesc neaparat in viata, dar sa mananci o inghetata, sa vezi un film, cu ce te ajuta? Mie una mi-a placut de profa de isto de anul trecut, care povestea foarte frumos lectiile. M-a facut sa imi placa istoria pe care inainte o uram.
La scoala iti vezi prietenii, socializezi, razi, glumesti. Aduni amintiri pe care dupa ani si ani le poti povesti prietenilor, sau copiilor: 'Eram odata la ora de mate.', 'Am dat o data un test la fizica...' si tot asa.
Deci Diana, nu, nu urasc scoala.
Nu mai am treaba cu ea. Fac parte din programul unei scoli pentru viitorul meu profesional.
Si eu am urat-o la vremea mea si acum imi pare rau ca nu mi-a placut mai mult dar asta e...
E doar o amintire oarecum placuta, doar ani de liceu raman in top si de neuitat!
Trăim acelaşi sentiment. Totuşi îmi place să merg la şcoală să mă întâlnesc cu colegii.
Am 21 de ani şi nu mai sunt la şcoală, dar când am fost mi-a plăcut foarte mult.
Am învăţat lucruri necesare, care mai târziu mi-au fost de folos.
Eu ador scoala.
Ne ducem la scoala pentru a trai, adica daca nu mergem nu o sa ajungem cineva.
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa