Tu ești fata in cauza sau privitorul traumatizat? Nu de alta dar să știm cum abordăm problema
Auzi, da fara suparare nu crezi ca iti bati prea mult capul? traim in 2025 chiar ii mai pasa cuiva cum arati? pe bune nu i ok sa cataloghezi oamenii dupa cum arata sau cum se imbraca, da merge in curu gol prin oras, da nu i ok moral dar cine esti tu sa ii zici asta?
Unii oamenii au nevoie de un control la psiholog ))))))
Pai nici cum, intrebarea e pusa cu prost gust, cel putin formularea
1. daca ar fi fata : imbracate frate cum vrei tu lmao ce conteaza ca esti gras, slab, patrat, romb sau mai stiu eu ce )))
2. daca e tipul traumatizat : bro nu iti comvine nu te uiti, doar pentru ca tie nu iti plac fetele mai grase asta nu inseamna ca trebuie sa le jignesti ca nu tu pari ala smecher ci invers )))))
Eu jignesc?! Alooo! Eu am fost și jignita și traumatizata 29 de ani de fix ce spui tu aici, "cică" să nu jignesc. Pardon, dar eu am fost cea jignită și traumatizată de bullyiul stradal.
Deci de aia și întrebarea, căci am fugit o viață să mă ascund în casă, să mă ascund după saci de haine, ca să nu deranjez lumea publică, ce-i drept și să par decentă și să nu arăt nimic ce nu ar fi ok sau frumos armonios ochiului sau privitorului, dar tot degeaba, bă frate. Oricum ai încerca să fii de cult și educat și manierat, lumea tot se pi*ă pe tine și nu dă 2 bani pe tine. Așa că, nu știu de voi, dar eu una, am decis să fac fi* ce zic ceilalți. Balenă sunt, ei bine, vreau să scot balena în lume, la plimbare. Să mă bucur chiar de frigul, ploaia, razele de soare, de vânt, de praf, de ninsoare, de boare pe trupul meu, mai mult decât un obraz și o palmă și un gât, căci cam atât am lăsat până acum la vedere. Nu! Vreau, dacă tot nu mă apreciază nimeni, să nu-mi mai pese... să mă bucur de răsfățul naturii și a brizelor naturii pe trupul meu, iar pe cine oricum nu mă suferă, să moară cu propriile cuvinte de ciudă, hate sau orice or avea pe buze.
Ahhh, și hai că deja, acum sunt eu plină de venin și hate. Am mult hate în suflet. Daaar mult de tot. -■- Dacă oricum nici eu nu pot scăp de ei, dar nici ei de mine și nici chiar eu de mine (căci am văzut ce fel măi mai sinu@id eu), măcar să moară ei altfel, prin ură că există balene pe pământ și se pot distra naiba și balenele.
Ahhh, hai că deja iar m-am enervat. Și voi oricum nu mi-ați răspuns la întrebare.
Se consideră bitches, o tipă de genul?! Orice etichetă aș primi în viața asta, o car după mine, e ok, m-am res3mnat deja, că lumea știe doar să critice mai mult, decât să ajute și înțeleagă, dar niciodată nu doresc să primesc această etichetă, căci știu cine sunt și dacă știu că nu e așa, că orice aș fi, niciodată nu aș deveni bit@hes, nu doresc să-mi fac mai mult rău sau să-mi atrag etichete și mai de speță mai joasă, doar pentru că vreau să mă răzbun, prin fix ce am spus. Adică printr-o traumatizare completă.
Sper să le iasă ochii din cap în timp ce mă privesc și li se face rău.
Cam astea mă încearcă în acest moment. Doar astea. )
Da! Eu sunt fata în cauză. Și vreau să mă răzbun. Daaar crunt și fără repercusiuni că aș mai primi apoi și eticheta de bitc&es. Vreau doar răzbunarea, frate. Am obosit să fiu good girl, nice girl all the time și nimeni să nu vadă asta, nimeni să nu aprecieze asta, ba chiar să mai și lupt degeaba să fiu eu good girl pe drum, fata care se gândește mereu la toți, dar la mine nimeni și ba chiar mai și sunt înjurată ziua în amiaza mare pe drum sau stai, că acum am devenit mai șerpi, nu o mai facem și face to face și ca în evul mediu, când erai arătat cu degetul public, acum se face pe la spate, suav și veninos de dulce, cu gașca doar, în timp ce ți se și mai zâmbește uneori politicos din treacă.
ShutUp01 întreabă: