Personal, nu am nimic cu cei care asculta rock. (Si eu ascult, insa de aici pana la a-ti "mangaia" pielea cu lama e drum lung, poate pana la psiholog, cine stie?) Despre negru, da, e nonculoare misto (port destul de des in diferite combinatii, nu vad nimic rau in asta). Sa nu mai zic de depresie, mi se pare chiar patetic sa crezi ca nimeni nu te intelege, sa dramatizezi totul sau sa nu te zbati pentru a-ti rezolva problemele. Adica nimeni nu o sa vina sa-ti faca pe plac. In viata trebuie sa iei atitudine, altfel esti etichetat drept ratat sau penibil. In fine, cum spuneam, unele chestii sunt ok, dar partea care deja presupune chestii ascutite, depresie si tot ce tine de sfera asta mi se pare chiar jalnica. In orice caz, fiecare alege cum sa isi traiasca viata, in functie de propriile valori si principii. Unii merg dupa "Carpe diem", altii "Cu cutitul taie bine". Fiecare cum ii place.
Capacitatea mea mentala are defecte de circuit in orele tarzii, propune tu un subiect, inspiratia e spre 0 in aceste momente.
Ce pompos suna tot.
Ok. Hmmm... Descrie un loc special in care ai calatorit sau in care ai vrea sa meargi. *te rog nu spune UK*
Undeva pe o insula tropicala unde marele si muntele stau fata-n fata,, dar tu?
Frumos.
Eu vreau sa calatoresc in mai multe locuri, dar sa zicem ca in top se numara si Peru, Australia, Norvegia.
Vrei sa intri intr-un templu al incasilor?
Sunt misto si zonele astea,, exista locuri superbe pe planeta asta, dar nu stim noi sa le apreciem, fiecare tara in parte are cate ceva, dar cel mai interesant continent mi se pare America de Sud sau Asia inspre partea japonezilor.
Da, cam asa ceva. Mi se par fascinante vechile civilizatii. Stii atmosfera aia plina de mister care in prima faza pare doar "Vai, ce dragute pietricele, dar de ce e asa mult praf?"
Intr-adevar, America de Sud e deosebita, dar daca o iei asa si Europa e geniala. Pacat de mentalitatea unora... In fine, personal si Romania mi se pare o tara frumoasa, adica are cam acelasi potential cu Austria, dar nu este exploatat in asemenea maniera incat sa aiba un oarecare randament. In fine, cine sunt eu sa judec?
Toate locurile reprezinta ceva special, trebuie doar sa le vizitam si sa ne bucuram de ele cat mai putem.
Sunt realist, oricat de optimist par,, viata ne zice altceva.
Aham.
Ok, deja incep sa ma simt prost. Tu realizezi cate notificari a primit doar de la noi JustDeath? Saracuta... Daca doresti continuam discutia la alta intrebare. Poate iti vine inspiratia
Noi? Nimic. Poate tu te mai gandesti putin.
Glumesc. Lasa ca am eu inspiratie si pentru tine.
))))) daca ai si pentru mine, hai sa o rezolvam acum.
Propune un alt subiect, madamme.
Ce spui de planuri de viitor? ce iti propui sa faci in viitorul apropiat?
PS: te rog nu ma lua cu madamme.
Sa supravietuiesc cat pot si sa ma bucur de momentele frumoase ale vietii,, mai mult de atat nici ca-mi doresc, decat sa fiu sanatos!
Dar tu?
Cel mai probabil imi continui studiile, fac masteratul, iar dupa imi caut un loc de munca. Poate in paralel voi publica cate ceva (cine stie?)
Succes la studii, daca te tii de ele vei ajunge mare de tot!
Licher200 întreabă: