Eu având adhd am o problema mare cu somnul dintotdeauna, dorm greu și nu mă pot trezi dimineața narcolepsie = pentru că toată ziua sunt zombi, dar concerta ajuta mult
Iar parintii aia cu copii crezi ca sunt lipsiti de emotii?
Oamenii aia au doar cateva ore pentru ei PE SAPTAMANA!
In rest sunt in priza, intre munca, copii si treburi casnice. Nu au timp sa fie visatori si nici depresivi.
Grow up!
Plictiseala se mai numește și depresie in multe cazuri
Și pentru mine, cea din exterior, care nu mă dă pe afară "sinceritatea" adică dpmdv răutatea și jignirea consider că de fapt sinceritatea se mai numește și jignire. Sau cum îmi place mie să spun, chiar dacă sinceritatea e pe bune, că și adevărul e doar unul, peste jumătate de mapamond nu folosesc sinceritatea cu scopul de bază, doar a informa cu sinceritatea ci de fapt cu scopul numit JIGNIRE și chiar umilire, că doar ei după sinceritate mai utilizează și faimoasa frază "ADEVĂRUL DOARE." Care tot sincer și adevărat, după expunerea adevărului ca și constatare, nu-și mai are rost fraza.
Deci, de asta ce spui?!
Tu din exterior spui că DEPRESIA E LENE la fel cum și eu din exterior (și pentru mine la fel va rămâne pe veci această teorie) că ADEVĂRUL E JIGNIRE. Deși cred că ADEVĂRUL e invers spus, JIGNIREA E "ADEVĂR".
Când dumneata și restul energicilor o să înțelegeți lumea noastră, a depresivilor, atunci am să îmi reconsider și eu teoria despre Adevăr.
La revedere!
Ce probleme ai?
Tu din întrebare asta ai înțeles că sunt depresivă?!
Doamne!
Eu mă refer că în acele momente am inspirație și aș dori să scriu sau fac ceva artistic, nu că sunt depresivă și dorm. Am și depresie din plin, dar una e depresia când nu pot nici să mă ridic din pat și cu totul alta e când îmi pun capul pe pernă să adorm că a doua zi merg la work, dar gândul meu și emoția mea se conectează sau o melodie din playlist îmi dau emoții puternice pe care simt să le pun într-o poezie, în niște replici sau pur și simplu să explorez gândurile.
Doamne, grow up, voi!
Credeam că pe TPU vorbesc cu introverți, ce-i drept la fel de ciudați ca mine, dar plini de pasiuni, de emoții și trăiri.
E clar că voi habar nu știți să faceți distincția între depresie (boala, pe care apropo tot voi o numiți simplu lene) și actul creației, actul emoției, când emoția te năpădește, simplu, natural, fără să fi luat ciuperci sau psihedelice ca să ajungi în transă sau într-o altă stare psihică și emoțională.
Ferească sfântul, cu ce oameni credeam că-mi împart eu gândurile, scrierile și emoțiile pe aici.
P.S. când ești în starea de inspirație, ai orice altc3va mai puțin depresie. Atunci pulsul ți se accelerează, mintea ți-e blowing, gândul parcă aleargă la maraton și evident că și în funcție de emoțiile accesate în acele momente sau de conținutul abordat (eu aici vorbesc în numele meu pentru scris și gândit căci pe asta activez eu) că în acele momente vivide de scriere și gândire, imaginare, până și ase*uatul devine foarte se*ual la nivel cerebral, neuronal, psihic sau poate accesa un or*asm fără să vrea măcar sau să fie conștient că îl are.
Zic să-ți spun cam ce înseamnă emoția și imaginația în viața mea cotidiană, după descriere sper că s-a înțeles că e total opus de lenea și depresia prezentate de voi pe aici.
Acum că poate în imaginație pare câ totul e fictiv și nu fac bani, aia e. Nu toți au noroc să ajungă scriitori sau nu toți ajung imediat scriitori. Daaar eu știu sigur că măcar fac distincția între depresie și imaginație, emoție.