anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU, voi dacă ați avea de ales între pasiunea voastră dansul (în condițiile în care după mii de ani apare o școală de dans și la tine în oraș, unde poți lua lecții profi, nu mișcări random prin dormitor/sufragerie) și frica de a nu vă face de râs (din cauza unui defect fizic) ce ați alege?

Ați lăsa prejudecățile și fricile la o parte pentru a vă îndeplini visul? Ar merita? Sau oricum după o vârstă nu se mai poate învăța un dans?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As alege sa fac ceea ce ma va face fericita!

Cui ii pasa de ceea ce cred altii cand in joc sta implinirea unei dorinte &fericirea personala?
In plus ceea ce m-ar face ( si mai fericita ) / cu adevarat fericita ...este Invingerea Propriilor insecuritati & datul peste nas ale celor care au prejudecati asupra mea! In plus, faptul / bucuria ca perseverez in miscarile de dans nu ar putea echivala niciodata cu nicio teama! Sau faptul ca nu am lasat viata sa treaca pe langa mine din cauza temerilor & nesigurantei mele datorita ca ' cineva ' AR PUTEA avea Prejudecati la adresa mea? SI CE?
( daca cineva le are, cu ce ar trebuisa ma afecteze pe mine & viata mea? )

Ar merita?

INTODEAUNA MERITA! SA FACI CEEA CE TE FACE CU ADEVARAT FERICIT! DOAR TU, PERSONAL POTI ANALIZA DACA MERITA CU ADEVARAT! ASTA, DUPA CE INCERCI!happy

Sau oricum după o vârstă nu se mai poate învăța un dans?

Dupa 50 de ani mobilitatea e destul de redusa... dar si atunci nu e totul pe deplin pierdut! Doar vointa sa ai! Si carja! happy in caz de nevoie happy

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"după o vârstă nu se mai poate învăța un dans?"

de acord cu tine dacă ai măcar 80-90 de ani! Altfel, NU

| blackann a răspuns:

Poti invata orice dand vrei tu la orice varsta ai avea. Asta daca nu vrei sa inveti sa dansezi la bara la 82 ani.

| Nirvanaaa a răspuns:

Dacă asta e pasiunea mea, mă duc la cursurile de dans, nu mă interesează ce spune lumea.
O viața ai. Fă ce îți place.