Si-amintesti cand eram mai mici si ne-am jurat ca impreuna vom avea tot ce-am visat; x
Ce s-ar intampla cu mine Fara suriOara mea?! As face nOptile zile Daca n`ar fi ea. Te adOr [ ]..."
Desi am trecut prin multe suntem inca *PRIETENE* pentru ca nu poti sa cazi cand tii pe cineva de *MANA*! ♥Te iubesc♥!""
NiciOdata n-ai uitat sa fi langa mine…Si eu voi fi mereu, la fel, langa tine; x; X
Tu ai fost singura care mereu, mereu m-ai ajutat…; xXM-ai salvat atunci cand am simtit ca lacrimile m-au innecat>; D
Prietenia nu tine de mOda.nu e ceva ce se poarta doar sezonul acesta.nu se cumpara si nu se vinde.este insa cea mai buna investitie in aceasta viata
Ele prOvOcator danseaza, pe tOcuri nu pe masa le place bunu` gust si`O dOza de viata.; x
at cand cazi; eu.O sa t ajut sa t ridici.cand simti ca iti e greu.voi fi mereu aici.cand tOata lumea.te va respinge.eu.voi fi aprOape d suflethul tau >; d
peste toate O s` trecem q capul n sus. N` avem una pe alta, asta`i mai presus
Nu toate lucrurile ne vor merge bine.dar vom trece peste toate amandOua.tu si cu mine.; x; x; x
Tot ce ai auzit de nOi stii ca nu e adevarat, hai lasa-ne pe nOi sa-ti aratam cum suntem de fapt; X
Spune`mi mie ce prObleme ai ca te inteleg... sh eO am trecut prin multe poate reusesc sa leg O intamplare de alta sh sa realizez k nOi am fost facute ca sa traim aman2; xX
Aş vrea să ţină capul sus toate prietenele mele, Să ştie k la greu o să fiu şi eu cu ele!
``Spun tot ce-mi da prin cap.Chiar cand ai vrea sa tac.``; x!
Love me or leave me!
Ai vrut sa fac o piesa, am facut, nu are rost... Nu plange fiindca nu o sa mai fie ce a fost!
Barbatii sunt ca pantofii, cei frumosi te costa
Cenusareasa e dovada ca o pereche de pantofi iti poate schimba viata!
Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri.Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri. Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri."
asta am gasit, poate te ajuta. funda? :*
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
Daca sunteti cele mai mai bune prietene, ar trebui sa fiti in stare sa vorbiti despre asta, nu sa recurgi la statusuri idioate...
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
Imi place vrajeala ta.dar sa nu intelegi gresit. daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."
Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.
Te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea, dar ma simti pe mine ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!
Elegant, dar ce e dincolo de fata asta, stiu doar cei pe care i'am facut sa planga'n viata asta.
...
VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.
Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Hiii uite aici cateva :
1)Nu uita candva ne vom revedea si ne vom aminti lucrurile pe care le faceam cand eram doar 2 copii
2)Au trecut problemele au trecut anii grei, acum am prieteni si fericirea mea vine cu ei
3)Prietenii sunt langa tine mereu orice s-ar intampla Iar cand acel prieten te tradeaza simti ca nu mai ai viata!
4)Adevaratele valori in viata sunt cele ce transcend ceea ce vedem si simtim Ele sunt daruri de la Dumnezeu ce tin de spirit, cum ar fi bucuria, prietenia si dragoste
5)Nu sunt singur/singura in ploaie si vant am cei mai buni prieteni de pe pamant
6)Ea a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat
Si a fost mereu cand toti pe la spate m-au acuzat
Ea m-a ajutat incet incet sa devin ce sunt acum
Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun drum
6)Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine
7)Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei
8)Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare
9)problema ta?! e si problema mea
dai uh de belea?! dau si eu de belea
uh esti sora mea, asa a fost mereu
cat timp suntem impreuna, nimic nu e greu!
10)Nu`mi Spuneti km Sa`mi Aleg Prietenii; Ma Pricep La asta Ca dovada v-am Ales p`voi
11)Prietene am fost, suntem si vom fi
La bine si la greu ne-om ajuta orice ar fi
Nimic si nimeni nu ne va mai desparti
Pentru ca noi, una fara alta nu putem trai
Un zambet, doi ochi si-o mangaiere calda
E tot ce vrei sa ai de la o persoana draga
Adesea ne-a fost greu, adesea ne-am certat
Dar ne-am intors mereu de unde am plecat
Trecutul ne-nsoteste oriunde-am fi, mereu
Redevenim aceleasi, oricat ar fi de greu
"Noi" am fost, suntem si vom fi
Oricat de stupid pare,
Noi ne iubim, sa stii!
12).Indiferent ce viata ne va da, indiferent ce cale vom urma, prietenia noastra va ramane peste timp!
prietenii sunt aceea care sunt alaturi de tine la bine si la rau sunt cu tine mereu
Un adevărat prieten este cel care îţi ţine mâna şi îţi atinge sufletul
13)In viata trebuie' sa fii sigur pe tine Sa nu ai incredere in nimeni Ca si cei mai buni prieteni ar putea sa te dezamageasca Gandeste`te si fii sigur pe puterile tale nu pe a altOra!
14)
Ea e langa mine cand prOblemele sunt multe Si tot ea e singura care are rabdare sa ma asculte Te iubesc si Punct
15)♥Sa se oftice toti dusmaniica te am pe tine♥
16)Am o prietena importanta langa mine care tot timpul` m` sustine si-mi spune: " capuu` sus, o s` fie binee"
17)Suntem stilate si versate niste printese adevarate. moare lumea moare moare ca avem stima si valoare
18)Suntem fete bune Rau` =p~ ` Da suntem cuminti`. luate` pe`;> ` semnatura`;;] de la`;* parinti
19)Prieteni` nu am multi` am doar cativa Care `stiu ca-s langa` mine mereu, orice ` s-ar intampla `! Iarr restul sunt doar simplle cunostinte in viata mea! T iubeskkk
20)Ea ma certa, ea ma-ntelege ea e sora mea sh mi-o dovedeste
sper ca te-am ajutatt funda?
scumpika89 întreabă: