| drive a întrebat:

Hei TPU vreau si eu niste idei despre tatuaj adica ce sa scriu ceva scurt ceva despre viata.in genul asta.sa nu fie lung sa fie mai scurt (sunt baiat).

6 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Tatuajul il vei purta toata viata, daca nu stii ce vrei sa scrii pe el mai mult ca sigur il vei regreta peste ceva timp.
Sfatul meu e ca mai bine sa nu iti faci pana nu vei stii exact ceea ce vrei.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile.

| Sociopat a răspuns:

De ce nu porti mai bine un lant care sa aiba un compartiment micut in care sa pui o hartie pe care e scris un citat decat sa faci unul dintre cele mai tampite tatuaje posibile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca merita sa iti scrii permanent pe corp ceva status din asta de Messenger? In general fetele isi fac genul asta de tatuaje.Chiar vrei sa iti faci un tatuaj permanent cu ceva devizii de viata pe care ti le dau oamenii de pe Internet, oameni care nu te cunosc? E trist omule...

| Vi003 a răspuns:

In curand va veni vremea bunicutelor tatuate dupa '90, cu silicoane hidoase si "love" pe spinare, dar care nu stiu sa prajeasca un cartofior nepotelului. Ce explicatie ii vei da nepotelului tau peste "n" ani cand te va intreba: "Tataie, de ce nu te speli mai des ca sa se ia mazgalelile alea de pe pieptul tau?" Daca chiar iti place, fa-o, dar gandeste-te bine! Sa stii ca un tatuaj nu sporeste barbatia...Ai grija!

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Vi003):

Nu va veni vremea pentru ca va fi omorat intr-un schimb de focuri la 50 de ani