Nu ma intereseaza ca o sa imi cenzureze adminii raspunsul, eu sper doar ca o sa-l vezi tu!
Eu zic ca nu e vina ta, ai nimerit intr-o zona plina de cocalari imputiti si ciori borate ( nu le pot spune tigani sau romi fiindca as jigni tiganii daca ii compar cu asa ceva! )
Nu esti nici urata nici frumoasa, tot ce ti se intampla e din cauza ca esti timida, si animalele despre care vorbesti au mirosit asta si cauta o victima pe care sa-si reverse frustrarile de viermi. Probabil ca si parintii sunt cam 'comunisti' si nu te lasa sa te aranjezi.
Acum, de eticheta pe care ti-au pus-o nu poti scapa fiindca a trecut prea mult timp, ar merge doar daca te-ai lua la bataie cu mai multi dintre ei si nu cred ca poti! Asteapta sa pleci din zona aceea fiindca asa cum ai spus si tu nu toti oamenii sunt la fel, si fii atenta ca acolo unde ajungi sa fii mai curajoasa sau macar sa te prezinti altcumva, daca nu drept smechera macar normala, fara timiditate si cap plecat.
Mult succes si fi tare!
Ai de mine, ți-ai făcut un cont TPU doar ca să faci caterincă? De ce nu folosești contul tău principal? Se vede toată ziua că fotografia ta e editată. Lasă prostiile astea și caterinca și bagă-ți mințile în cap.
Nu ai ce schimba. Ești o proastă dacă vrei să te schimbi pentru alți proști...Asta denotă că ești mai proastă ca ei și ești și foarte slabă. Ești penibilă. După mine poți să te sinucizi, nu ai niciun rost. O persoană slabă ca tine, nu va ajunge nicăieri oricum...Îți pierzi timpul.
Și app, eu am Nokia și pozele îmi ies foarte bine, poate chiar mai bine decât la tine, dar stai mentalități, trăim în 2015, Nokia nu mai e ceea ce era în 2000.
Eu l-am lăsat să facă ce vrea, mai scăpăm de un idiot. Sunt sigur că am mai mulți ca tine. Totuși nu mi-ai argumentat cu ce ține prostia de faptul că i-am zis să își urmeze dorința? Nu mă interesează că e fake sau nu, specimenul ăsta are probleme și soluțiile lui nu se vor găsi pe TPU dar se pare că nici la el că nu e în stare să raționeze. Un om care e suficient de prost și se sinucide aiurea mă lasă complet rece. Să știi că proștii ne afectează pe toți și cazurile astea trag societatea în jos în loc să o urce.
Si ce specimen?
Faptul ca ii se pare ca e urata o face ciudata? Asta zici tu ca e specimen?
Tocmai de aici dai dovada ca tu esti dus cu capul,iar chiar daca ar mintii si ar fi asa ciudata cum zici tu de ce ii mai raspunzi? De ce iti mai bati capul? Nu are rost.
Chiar si daca ar fi cine stie ce specimen nu stiu cat de idiot poti tu sa fii sa spui ''Mai scapam de un idiot.''
Cu ce te incurca pe tine fata asta ca ii se pare ca e urata? Poate chiar este adevarata povestea,iar daca ai fii tu in locul ei ai face si tu la fel nu iti face griji.
Normal daca tu nu stii cum e sa fii ea nu o sa intelegi niciodata.
Dar eu am fost si cateodata sunt,stii tu cum este sa te uiti in oglinda si sa nu iti placa ce vezi? Normal ca nu, tu esti unul dintre taranii aia de poarta tricou cu David Guetta sau John Cena si crede ca e smecher, normal ca tie iti place ce vezi.
Crede-ma nu ar ajuta pe nimeni cu nimic daca ea s-ar sinucide.
Pentru ca ea nu face nimic care sa afecteze pe cineva, cum spui tu. Faptul ca tu spui ca ne-ar face o favoare dovedeste cata minte poti sa ai!
0, iar asta ma sperie.
În general, astfel de manifestări de "nelinişte", de "dezorientare" sunt stări foarte vulnerabile, şi indiferent de originea lor, trebuie să vezi în ele şi ocazia unei alte "aşezări" a "lucrurilor" esenţiale din viaţă, a priorităţilor, a valorilor, modul în care te raportezi la ceilalţi, modul în care te raportezi la Dumnezeu, aşteptările pe care le ai de la tine...
Într-o astfel de situaţie de lipsire de sens sau de dificultati este esenţial să cauţi sprijin moral. Nu sta aşa. Nu trebuie să îngădui nici o şansă pentru vreun gând al sinuciderii, nici în fanteziile şi nici în glumele tale.
- Trebuie să fugi de un astfel de „început" de gândire, ca de sinuciderea însăşi, pentru că fiecare „început" de gând este ca o „toartă" pentru stări de mai târziu.
- Stările de depresie sunt inevitabile în viaţa oricărui om, dar ele se primesc cu maturitate, demnitate, curaj şi înţelepciune (fiecare astfel de stare vrea să ne avertizeze şi să ne repare lipsuri)!
- Este vital să ceri şi sfatul unui duhovnic, al unui preot cu experienţă, de exemplu, dar într-un moment liniştit în care să aibă timp să-ţi asculte şi să-ţi înţeleagă bine dificultăţile afective.
- Şi trebuie să te mulţumeşti cu paşii mici dar siguri şi definitivi, ai aflării răspunsurilor, la întrebări esenţiale ale vieţii...
Un om se face placut in primul rand prin modul de a dialoga,prin comportament,prin gesturile si glumele adresate celor din jur, daca tu esti o balega chiar nu conteaza daca te pensezi sa nu, tot asa vei fi tratata, slefuieste-ti caracterul si pretuieste-te pe tine insuti mai mult daca vrei sa fii admirata si de cei din jur, daca nu faci altceva decat sa iti plangi de mila iti meriti soarta
Cauta pe facebook Yasmina Dllk sa vedem daca fake si ai tu grija cu prostia ta, nu eu
Mai copile tu esti prost? Ce ai cu Yasmina si de ce iti plangi viata pe Ask cu poza ei? Daca ii arat asta te-ai dat dracu. Fake prost.