Sunt oameni potriviți pe care ii întâlnim la momentul nepotrivit câteodată, sau invers. Nu cred ca e un nume pentru asta, dar cred ca totul se întâmplă cu un motiv si mai devreme sau mai târziu Dumnezeu are grijă sa așeze lucrurile cum trebuie pentru toți. Fiecare are un destin anume, poate nu ti-a fost scris sa întâlnești acele persoane in acea perioadă in care simți tu. Sau mai sunt teorii, unii care cred ca mai sunt alte versiuni ale realității, in alte universuri, aceleași versiuni de noi dar care fac lucrurile altfel si trăiesc alte evenimente cu alte persoane, in acelasi timp cu noi. Poate ceva de genul ai simțit, poate tu de fapt chiar ai întâlnit persoana aceea in perioada cand simțeai tu după ce v-ați despărțit si ați trăit in altă viață, alt univers ceea ce aveai tu in minte. Sau mai e varianta ca tu singur îți creezi aceste realități fictive, mintea ta le creează, poate doar ți-ai imaginat cum ai fi vrut tu sa se întâmple cu fata aia, sufereai si poate ai vrut sa o întâlnești din nou sa faceți lucrurile altfel in 2020-2022