De schizofrenie se ocupa un psihiatru
http://medlive.hotnews.ro/......apeut.html
un psiholog nu da tratament
Se stie faptul ca femeile au o inclinatie mai mare spre supranatural decat barbati, te cred ca aceste chesti se intampla, imaginatia astea creaza astfel de fenomene, daca ai si o credinta spre asa ceva e clar ca vezi aceste fenomene mereu, ai o gandire care te conduce spre astfel de credinte in supranatural, nu esti nebuna pur simplu au nevoie de o scimbare a gandiri, ceea ce e cam greu pentru ca traiesti intr o societate unde astfel de chesti sunt extrem de populare, de mica mergeai des la biserica?
Da, mergeam foarte des la biserica, in ultimul timp s-au cam rarit vizitele, dar tot merg. Si am si o pasiune enorma pentru chestiile astea, spre supranatural
Asta e cauza, pasiunea pentru supranatural
Si eu am uneori senzati streni si ciudate.Chear am povestit aici o data ca mi se intampla chesti ciudate si nu stiu o fi campuri electromagnetice sau cine sti ce ....bla bla da am senzati ciudate si mai ales atunci cand moare cineva.Simt prezente strani si cateva nopti nu pot sa stau fara sursa de lumina ca e horror pentru mine simt aer rece aud chesti si mi-e frica sa nu si vad. Poate si eu sunt nebuna
Nu, nu cred.Dar, vezi tu, mintea umană este un organ foarte complex. Orice fel de expunere, mai ales de la vârste fragede, poate fi una copleşitoare, chiar şi pentru mai târziu în viață.
Mintea asta a noastră tinde să asocieze orice lucru sau întâmplare inexplicabilă pe moment cu domeniul paranormalului.Dar nu are legătură. Orice efect are cauza sa, iar efectul poate fi unul rău dacă nu chiar fatal.
În cazul tău ai rămas marcată în urma vizionării acelui film horror, în al meu spre ex. când eram mică aveam aceste episoade de somnambulism şi de fiecare dată mă trezeam stând în picioare singură în cameră pe întuneric în toiul nopții.Şi în ziua de azi îmi este frică să stau singură pe întuneric, sau să dorm singură în beznă totală.Eu dorm singură, dar mereu cu o veioză sau cu tv-ul aprins.