| minime3 a întrebat:

Hei! Voi daca ati avea dintii galbeni ati fi complexati? De fapt este dantura mea naturala, fara fatete, fara albire. O singura data in viata mi-am facut albire si m-a durut ca naiba...plus ca albire o face pentru o perioada limitata de timp adica 2 ani. Eu acum am si niste dinti demineralizati, dar sunt si cam galbeni de la cafea si vin rosu. Am motive sa ma ingrijorez si sa ma simt prost? De altfel, sunt sanatosi dintii. Voi aveti astfel de probleme?

4 răspunsuri:
| Năsăud a răspuns:

Mai bine mănânci ceva cu colagen, asta ajută la dinți.
Ai mei nu sunt albi si nici nu au toti aceeași nuanță de gri-gălbui.
A fost o vreme când aveam un fier pus la dintele din fată și imi făceam griji că nu o să mă placă nimeni.
Dar am atras atentia unei fete foarte frumoase si mi-am dat seama că ele nu se uita la dinti, sau dacă observă un defect de acest fel, trec usor cu vederea.

| minime3 explică (pentru Năsăud):

Eu sunt fata! Dar voi baietii, va uitati la dintii fetelor? Conteaza sa aiba o dantura alba domnisoara?

| Năsăud a răspuns (pentru minime3):

Eu nu mă uit la dinți, poate alții se uită.
Cine poate ști la ce se uită băietii?
Unii au așa probleme in a găsi pe cineva că ar accepta chiar și o fată știrbă sau fără dinți deloc.

| Invictusman2025 a răspuns:

Asta e o problema? Eu am parodontoza și îmi cad efectiv dinții sănătoși și ma spăl zilnic pe dinți! Nu e nici o problema, doar tu vezi o problema.