| minime3 a întrebat:

Hei! Voi investiti multi bani in haine? Adica cat de des va cumparati hainute sau va schimbati garderoba? Eu alteori cumpar chiar daca stiu ca apoi raman fara bani...desi mi-ar placea sa dau banii mai mult pe creme de corp de exemplu, ca sunt femeie, dar aici ma limitez la o singura crema hidratanta, stiu ca femeile investesc mult si in cosmetice. Pe ce mai dati banii? Sau pe ce e mai de perferat sa cheltuim? Spunea cineva ca daca esti femeie trebuie sa arati bine goala, adica daca arati ok iti sta bine cu orice fel de haina, si de la second hand, nu trebuie sa iti iei doar haine de firma, e asa? Eu mai dau banii si pe carti.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Se numesc cheltuieli nu investitii.
Si cheltui foarte putin pe haine.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru suntserios):

Depinde. Uneori si imbracamintea poate fi un tip de investitie. Adica daca te imbraci potrivit in anumite circumstante, poti atrage oameni prin care sa castigi favoruri, ocupatii sau chiar bani.

| StoicAnalysis a răspuns:

Orice lucru care nu genereaza resurse, nu se poate numi investitie. Daca hainele pe care le porti, iti genereaza o forma de profit, atunci pot fi numite investitii.

| 1onur a răspuns:

Nu-mi irosesc munca! pe creme și haine! în viața mea, Nu-mi dau munca! Pe așa ceva!

Poate pentru alte femei, fete oamenii!, contează cu Adevărat! și nu am nimic în potriva lor, pe ceși cheltuiesc ei, munca lor și banii lor!, săle fie de bine dacă așa își doresc ei cu banii lor.

Întrebări similare