| Florentina9210 a întrebat:

Hei! Voi la ce varsta va doriti sa va casatoriti?

78 răspunsuri:
| AccountDeleted a răspuns (pentru Florentina9210):

Iti voi spune in privat ce defecte am... dupa ce o sa-ti arat cum eram eu aseara cand ti-am scris romanul!

| Florentina9210 explică (pentru Juviia):

Casa de piatra!

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Chiar ma tem ca pasiunea de acum o sa fie data uitarii sau o sa fie cu o intensitate incredibil de mica atunci cand voi avea familia mea.
Care ma alege,, ma alege asa cum sunt, ori tunar ori cum sunt lasat/

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Eu nu te-as fi ales in niciun fel!

| Juviia a răspuns (pentru Florentina9210):

Miersiiii rolling on the floor

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Sa ma fac ca-mi pasa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Florentina9210):

Daca asta presupune si existenta unui copil chiar e horror! laughing

| Florentina9210 explică (pentru anonim_4396):

I know the feeling. laughing

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Ma plictisesti grav!

| syd a răspuns:

Nu imi doresc

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Niciodata laughing glumesc

Răspuns utilizator avertizat
| Florentina9210 explică (pentru chiftelutacrocanta):

Si nevasta ta poate sa faca acelasi lucru. Sa se uite la altii pe strada si sa se intrebe ''cu ce m-am ales in viata''? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

In viata de apoi poate

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Nu mai gandi asa.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Prima casatorie? sau celelalte 5?

| Florentina9210 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Ce, domnule politist, ati avut mai multe casnicii?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Florentina9210):

Pai era vorba de viitor nu de trecut. Eu nu sunt Tariceanu oricum ( 5 neveste, pana azi ). Nici politist, pe aia ii inseala rau nevestele.

| lplostonyou a răspuns:

Varsta conteaza mai putin important e sa gasesti persoana potrivita, poti sa te casatoresti mai de tanar dar sa fi nefericit oarecum si poti sa te casatoresti nu chiar de tanar dar sa gasesti persoana compatibila si sa fiti fericiti tot restul vietii voastre, parerea mea.Nu e nici o graba, important e sa fiti pe aceeasi lungime de unda, ca la radio happy

| тecнιннιlα a răspuns:

Intr-o saptamana laughing ma casatoresc. Deci la 21.

| Yoel a răspuns:

TU citi ani ai?

| Yoel a răspuns:

Tu citi ani ai?

| Dante30 a răspuns:

Buna, sunt de parere ca, casatoria este doar o chestie impusa de societate pentru a salva de multe ori o relatie obligandul pe unul daca nu, chiar pe ambii parteneri sa isi calce pe orgoliu si sa faca acest pas maret incurajt de parerile unor oameni, familie, prieteni etc, ce nu pot si nu stiu cum sa stea in banca lor. Doi oameni ce intr-adevar se iubesc si se respecta pot trai impreuna si fara a fi casatoriti, valabil si daca fac un copil, iar religia daca va sa vina si ea cu indoctrinarea ei trebuie data la o parte ca atare. Casatoria de asemenea inseamna, renuntarea individualitatii a doua persoane ce de bine sau de rau, nu se cunosc indeajuns de cele mai multe ori, fiecare avand un orgoliu diferit si incompatibil cu al celuilalt. Pentru ca in momentul in care acest pas a fost facut, unul sau ambii indivizi vor renunta la vechile placeri, obiceiuri etc, ce poate inainte le aducea o anume relaxare, astfel conformanduse o data, de 2 ori, 10 ori pana ce nu vor mai putea indura, nevoilor celuilalt, caruia nu ii convine X lucru pe care sotul/sotia il face, Ex: Poate prefera sa doarma in loc sa faca sex, una din cele 2 parti va fi nemultumita, crezanduse nedorita acest lucru instigand o mai mare neincredere/insecuritate in timp. Sper ca m-am facut inteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand o sa mor

| August99 a răspuns:

Nu vreau sa ma casatoresc. Pot sa traiesc cu persoana iubita si fara niste acte

| Florentina9210 explică (pentru Yoel):

24

| Yoel a răspuns (pentru August99):

Ce prostie poti sa debitezi! Asta inseamna cateva lucruri clare: 1, Ca-ti bati joc de trupul tau si de tine, 2, Ca-ti pervertesti Constiinta, si asta e foarte grav! 3. Ca ala nu te iubeste, ci doar te foloseste, si tie nu-ti pasa. 4 Ca sistemul tau de valori, s-a deteriorat enorm, Sarmana de tine! Si vorba lui "Pitzigoi" "Citi ca voi? citi ca voi?"

| August99 a răspuns (pentru Yoel):

Wow cel mai inteligent raspuns bravo straight face

| AntoniaRus a răspuns:

27

Întrebări similare