Nu am tatuaje, dar planuiesc sa imi fac pe viitor.
Nu trebuie sa iti faci tatuaje doar pentru ca arata "cool". Pana la urma o sa te plictisesti si o sa iti dai seama ca nici nu mai e "cool" sau oricat de misto ar fi, nu-l mai vrei pe tine.
Tatuajele care semnifica ceva sunt importante. Personal, nu cred ca ai cum sa te plictisesti de acelea.
Dar hei, asta e doar parerea mea. Din moment ce nu am un tatuaj, pot doar sa presupun si sa-mi spun punctul de vedere.
Adica, ma refer, eu personal asa vad lucrurile.
Nu am tatuaje. Tocmai pentru ca bijuteriile le pot schimba, dar tatuajul... mai greu.
Nu am tatuaje...dar imi plac si chiar ma tenteaza sa-mi tatuez pentru inceput toata mana, in care sa-mi pun emblema echipei mele preferate,, pe un fundal, incat sa para cu efect. Asta m-ar descrie pe mine ca om.
Am multe tatuaje, şi niciodată nu m-am gândit să le scot, dimpotrivă, în fiecare an mai adaug câte unu'.
Fiecare spune câte o poveste.
Buna. E un plus ca vrei sa-ti faci un tatuaj care are o semnificatie si nu iti faci ceva ce ai vazut ca este la moda. De plictisit te poti plictisi de orice pana la urma, tine de tine. E o chestie la nivel psihic, de acceptare, ca face parte din tine.