| diana221 a întrebat:

Hei vrau si eu niste statusuri de care o fi cat mai multe! Funda big grin

Răspuns Câştigător
| ale1518 a răspuns:

● Eå nu se ´ compara cu restul ´. e tot ´ ce åi visat´. Åi 0´ viata normala´!? 0 så ´ti-o dea peste cåp´! ●

"Dåk ´ai nevoie Știi că sůnt ´ åici :* Strigă-mă´și vin Nu-ti fåce griji ´!"

Razbunarea nu`mi aduce satisfactii insa indiferenta`mea ti`o daruiesc cu multa dragoste. "

- S-a trezit la realitate. A zis că vrea să se pună pe fapte. : x

"Ea e zana minunata :X. din rolu` principal \:d/ Ce a fost aplaudata si a avut succes fenomenal."

Incearca sa traiesti in asa fel incat sa nu te faci remarcata acolo unde esti. Dar. Sa tsi se simta lipsa imediat cum pleci. :*"

.-> dulce si secSi. Bună si rea. Ispita vietii. E femeia. "

.Nu pot sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasesc.; x Nu vreau. Nici n.as incerca.Sa iubesc pe altcineva.; x Te adorr. :*"

-> Sii cand vine vorba de iubire. Zi`le ca ma ai pe minne. "

Daca n`ar fi ea.Nimic nu ar fi.Nimic n`ar avea rost. Fara ea nu poti traii`.

• Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia Caprui' sa Nu'i Iubesti? •

"~> Este atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata!

Ştii;>.; x Dorinţele sunt pe gratis... >;] Eu Nu!; x

Oriunde ´ai fi ´. Oriunde ´ te-ai afla ´;;] … Nu vrei ´ decat o domnisoara ´ care seamana ´ cu Ea! :* ´.

If you hold my ` hand! ´˚. I will` take you away! ´˚. My heart ` beats ` like a drum. La la la Every` Day`! =p~ ´˚; x :*:* ]"

"Zambetu' meu ca de copil nu se razbuna.Te face sa te simti cel mai puternic

Stii...nimic nu poate sa te inlocuiasca, avem vise impreuna care trebuie sa se implineasca:X:*"

Si daca el no sa-ti mai zica [Noapte Buna ]...Si daca nici pe strada n'o sa-ti mai zica[Buna]ai prietene care te suna sa-ti spuna esti de 1000 de ori mai buna."

Timpul a trecut. ne-am maturizat, ne-am schimbat. Pe zi ce trece mai mult ne-am apropiat. Azi unde e una e şi cealaltă!:X"

"In viata nu trebuie sa compari nimic, ci doar sa traiesti clipa ca si cum ar fi ultima, si sa nu te mai gandesti la trecut..."

nimic nu tine la nesfarsit, nici fericirea, nici Suferinta… incearca totusi sa Zambesti mereu... desi' niciodata nu stim ce se poate ascunde in spatele unui Zambet.

2 răspunsuri:
| Te_Yubesk_Anka_1990 a răspuns:

Scrie si tu la Google : Statusuri...(de care vrei tu).Si acolo vei gasi cate vrei. Sper ca te-am ajutat. :*

Răspuns utilizator avertizat