1. Tu esti genul de persoana care ii fac pe ceilalti sa aprecieze linistea.
2.Fiecare trebuie sa existe dar de ce tocmai tu.
3. Tu nu spui prostii mereu, ci doar cand deschide gura.
4.Nu te compari cu nimeni... toti sunt mai buni.
5. Un om cu Iq-ul tau ar trebuie sa aiba si un ton mai jos.
6. Mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid.
7.Cand vorbesti cu mine sa taci din gura!
8.Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
9. Oricine are dreptul sa fie urat, dar tu abuzezi de acest drept.
10.Ai o voce frumoasa, de ce o irosesti vorbind?
11.Intodeauna mi-am dorit sa am pe cineva la care sa tin, sa il iubesc, sa imi fie prieten... Dupa ce te-am intalnit pe tine m-am razgandit.
12.Trebuie sa recunosc ca ai adus religia in viata mea... Pana nu te-am cunoscut nu credeam in Iad!
13.De ce intodeauna oamenii prostii au o gura mare?
14. Sper sa nu faci copii, ar fi pacat sa infestezi lumea cu prostia ta.
15.Nu imi multumi ca te-am insultat, a fost o placere.
16. Te ratacesti mereu in ganduri... e un teritoriu necunoscut pentru tine.
17.As vrea sa te insult, dar nu cred ca te-ai prinde.
18.Sunt impresionat, nu am intalnit niciodata o minte asa de mica, intr-un cap asa de mare
19.Nu esti asa de idiot precum vorbeste lumea, esti mult mai idiot
20.Sti care este diferenta dintre mine si tine? Eu nu am nevoie de forta eu pot sa te fac numai din vorbe.
Esti genul ala de persoana care se intimideaza pe loc daca il ia cineva la misto? Ei bine ignorai pur si simplu, cand o sa vada ca te doare undeva de ce zic nu o sa se mai ia de tine.Sau poti sa inveti sa dai maxime si te asigur ca ala nu o sa se mai ia de tine.Dar depinde de situatie, ar fi ciudat sa vii cu replica de acasa invatata, trebuie sa gasesti ceva pe moment.
Nu vreau să fiu răutăcoiasă, dar de ce să-ți pregătești replicile de acasă?
Dacă te crezi "tare" le inventezi pe loc, potrivit situației.
Baftă!
Bună!
Ce-ar fi să-i dai tu d?
Nu trebuie să bagi în seamă răutăţiile celor din jur,nu ai nevoie de replici, de nimic,IGNORANŢA este cea mai bună armă pentru oamenii răutăcioşi!
Obişnuieşte-te cu lumea în care trăieşti,este o lume rea,nu ai ce face,trebuie să lupţi continuu cu lumea aceasta,asta este, replicile astea nu sunt o soluţie, cum de altfel nici o răzbunare nu este o soluţie pentru cei răi din jurul nostru, mă repet, INDIFERENŢA doare cel mai tare!
Te pup şi CAPUL SUS!
anonim_4396 întreabă: