| Vikaa a întrebat:

Hei,zilele astea ma gandeam daca se va mai uni Moldova cu Romania si daca romanii vor face cu ungurii, sa lase rautatile si trecutul si sa fie pace.
Care e parerea voastra?

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca Romania se lega de URSS varianta moderna fi sigura ca ungurii erau sclavii romaniilor. Au o limba stresanta care enerveaza, multi romani care au fost in Ungaria au fost tratati ca niste gunoaie, aia sant prosti de fel.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Greu sa ii scoti pe moldoveni din bratele rusilor.
si mai e mult pana Romania poate asimila saracia din Moldova fara urmari economice.

| Drimmero a răspuns:

E drept ca Basarabia a facut candva parte din Romania mare, dar au mai fost tentative de reunire cu ei si totusi tot sub aripa rusilor vor sa stea, mai bine sa ramana asa cum sunt, sunt prea mult rusificati.

Cat despre o pace dintre romanii si ungurii, asa ceva nu o sa fie niciodata, este o rivalitate prea mare, o rivalitate traditionala/istorica, sa nu uitam ce vise umede isi dau cu tinutul secuiesc, ardealul, etc. Este o pace mascata, dar romanii si ungurii nu prea se suporta in general.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Imi e indiferent. Nu am nimic cu nimeni. Pot sa se inteleaga su daca nu se uneste nimic.
Nu tine de mine ^_^

| Mosotti a răspuns:

Niciodata ungurii nu vor face pace cu romanii, Ungaria niciodata nu va accepta Trianonul cum ca ardealul nu e al lor, plus ca oricum ne urasc aiurea, ungurii sunt catolici deci rai, noi ortodocsi, asta una, a doua ei sun rai din fire, sunt nazisti ca fel.
Ei abia asteapta ocazia sa ne ia ardealul, si ne-ar ucide daca ar putea.

Nu uita ce au facut in sept 1940 cand le daduse Hitler parte din ardeai, cum au ucis oameni de acolo cum de au intrat in Romania, prapad au facut, deci la astia vrei sa le treaca rautatea? Niciodata. Un nenorocit criminal care zeci de ani omoara si uraste repetat, niciodata nu se va face om, ca daca era om nu mai era nenorocit.

Cu Moldova nu stiu ce sa zic.

| Drimmero a răspuns (pentru Mosotti):

Trianonul e cea mai mare victorie romaneasca impotriva ungurilor, pur si simplu un pumn in barba, si astazi contesta ungurii decizia de atunci, Ardealul a fost mereu al Romaniei.

| Mosotti a răspuns (pentru Drimmero):

Stiu dar ei niciodata nu vor accepta asta si vor face orice sa-l ia inapoi.

| Dismally a răspuns:

In viitorul apropiat nu va exista nici o unire. Cu maghiarii nu vad probleme asa mari, vor convetui impreuna cum au facuta si pana acum.

| CostinAlamariu a răspuns:

Sa dea Dumnezeu sa se întample cum zici tu. Noi romanii oricum n-avem de ce sa purtam ura pe unguri ca am primit ce voiam noi sa primim de la ei laughing

| RoCkKiD a răspuns:

Gandurile tale sunt dragute si inocente dar lipsite de orice cunostinte de geo-politica. happy

| BlackRose03 a răspuns:

Sunt din Ardeal si sper sa nu se uneasca. Moldova e tara saraca si ne va trage in jos din mai multe puncte de vedere. Plus ca populatia s-a cam dat de partea Rusiei, au devenit sclavii acelei tari. Sa ramana cu rusii daca nu le convine sa se uneasca cu o tara mai buna din toate punctele de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cat traieste "tata" Putin " messing with Putin is a sin"

| Dragosdoar a răspuns:

Daca se va unii Romania cu Moldova? Eu mi-as dori din tot sufletul, si romanii de asemenea, dar oare moldovenii isi doresc asta? Stiu ca tu esti din Rep. Moldova, deci sti mai bine situatia. Ce zic ceilalti moldoveni? Si ar dori majoritatea unirea cu moldova?

| Vikaa explică (pentru Dragosdoar):

Tineretul in mare parte nu doreste, dar cei mai maturi vor asta.

| Dragosdoar a răspuns (pentru Vikaa):

Da,deci prima probleme; majoritatea tinerilor care nu doresc asta
A doua ar fi o chestie de etnie. O buna parte din populatie acolo este de origine slava. Vad ca si tu ai nume mai slavon asa. Chiar, e vreunul din parintii tai ucrainean/rus?

| RobertIDiablo a răspuns (pentru Dragosdoar):

La ce fete sunt acolo rolling on the floor ar accepta toată România