S-a inventat telecomanda (plural: telecomenzi)!
Sincer, habar n-am ce-i "Violetta" asta de care spui. Presupun ca, fiind pe Disney, e vreun serial pentru minori.
Nu am in memoria televizorului canale pentru copii si nici pe cele de telenovele. Pentru canalele din memorie, utilizez, cu mare succes, sus-numita telecomanda.
Nu te obliga nimeni sa te uiti la ce nu-ti place!
Sa stii ca nici inainte de '89, cand erau doar 2 ore de emisie TV pe zi, pe un singur canal, nu ma uitam la televizor. Facuse paianjeni butonul Deschis/Inchis.
Acum, macar ai de unde alege!
La urma urmei fiecare cu gusturile lui.Eu nu suport Lala Band dar la Violetta ma uit fara sa ma plang..si nu din plictiseala. Orice serial are fani si hateri.Este o problema cand fanii comenteaza urat despre hateri si invers.Gusturile chiar nu se discuta.
1. Ce naiba e Violetta?
2. Un aurolac din gară știe mai multă gramatică decât tine.
Exista cate o nisa pentru fiecare porcarie televizata. Asta-i lumea in care traim
ÎNSFÂRŞIT CINEVA CU MINTE. urăsc serialul ăla, s-a schimbat si disney-ul şi acum pune tot d-alea din Spania care îs varză.
Salut.
Violetta? cati ani ai?
sora-mea are 13... se uita ca disperata. Eu nu suport genul de film. e ca o telenovela. acuma se cearta, acuma se impaca.
Violetta este un serial cui ii palce ii place cui nu are motivele lui dar trebuie sa intelegi ca toti care se uita sunt copii mici pentru ca tie nu-ti place este altceva
Violetta marioneta! Se pupa cu toti boschetari, plange intruna! Ce pot zice e Oribila putin spus! Hoooouuu Violetta
Exact in violetta nu e mare branza canta aia se despart si se impaca altceva nu se intampla
Nu,nu ești singura.Sunt mulți care urăsc "Violetta".
Mie îmi place, chiar dacă nu e foarte interesant.
Nu înțeleg ce aveți toți cu ea.Eu nu comentez de ăștia care îi adoră pe Justin Bieber, Taylor Swift, Selena Gomez etc.și eu chiar nu îi pot suferi de nici o culoare. Dar nu zic nimic.So,no comment about Violetta!
Dacă nu vă place, ok, nu-i nimic, nu am nimic împotrivă, dar încetați cu dintr-astea.
LoloLilu întreabă:
AlexandraAly123 întreabă:
LisaJulie întreabă: