1.Ce atitudine sa aiba? Una retrasa, sensibila, izolata, inchisa in sine, tematoare si. depinde de persoana, violenta
2.In general rock(in cazul meu) dar si melodii triste, ce te fac sa plangi, sunt foarte multe
3.Negru, pentru mine, e culoarea ce te distinge.Mie imi place foarte mult, caci, ma simt bine si in hainele de aceasta culoare si mnah, ca aspect. Negrul se potriveste la toate. Cat despre imbracaminte. cum doreste fiecare. Eu nu m.am dat in vant cu asa ceva, si nici nu o fac. Ma imbrac cum vreau dar in culori inchise, triste, combinatii cat de cat cu gust
4.Atunci cand ai depresii si intrii total in ele, doresti ceva, ceva foartee mult ce de atrage. Precum durerea. Dar nu durere sufleteasca ci cea fizica. Atunci iei o lama, sau mnah, ac, ceva.
5.Sincer.nu am idee. Uita-te la raspunsul de la intrebarea 1
6.Hmm...eu nu am facut parte din niciun astfel de grup, caci am stat mai mult singura, cred ca, in general poate, printre blocuri? Nu am idee.
7. Nu.adica, cum doreste. Poti deveni un emo-kid, dar, ca sa ajungi unul trebui sa treci prin multe depresii. Suferinta din iubire, parinti etc.
8.Ai mei nici macar nu stiu ca eu am fost. Da, am fost.au trecut doi ani, dar mai sunt putin, insa ma schimb. Dar de la rock nu am plecat ^_^.
Seeya! Si sa ma anunti cum merge cu "transformarea".
AdaIoana18 întreabă: