Accepta si tu cosmarul. Incearca sa-l combati sau sa-l accepti. Totul vine din tine, invinge si tu teama asta.
Nu te mai gândi la căcaturi și n-o să mai visezi nimic dubios.Citește sau uita-te la desene înainte de culcare. (De preferat ceva cu ponei). Poți de asemenea să te gândești la ceva ce te face fericită, înainte să adormi. Îți dau o poză cu mine, dacă vrei. Dar apoi o să ai altfel de vise.
Așa, unde am rămas...
Dacă coșmarurile încă persistă, probabil sunt de natură psihologică. Trebuie să-ți dai seama ce anume ți s-a întâmplat în ultimul timp, ceva ce te-a marcat într-un fel. Dacă nu reușești, un psiholog te-ar ajuta și să-ți dai seama ce ți s-a întâmplat și ce-ai putea să faci să treci peste.
SI daca ii dai poza cu tine, ce fel de vise va avea?
Nu, chiar nu ma uit la filme de groaza, nu-mi plac. Ma uit rar la cele cu zombie, dar acelea imi plac si oricum, nu au legatura cu ce visez eu.
ShaOfhatred, chiar am incercat, a fost si mai rau. Odata auzeam niste sunete ciudate si niste soptituri si apoi, parca ma strangea ceva foarte tare de cap si steam o presiune mare pe cap. Am incercat sa ma trezesc dar totul a persistat. Intr-un final, m-am trezit plangand si cu o durere de cap care nu mi-a trecut timp de doua zile. Mi s-a mai intamplat asta de cateva ori, practic nu vad nimic, sunt doar niste sunete, foarte infricosatoare. Am incercat sa le accept si sa incerc sa fiu nepasatoare si atunci simteam o presiune mare la nivelul capului