| MagicDream a întrebat:

Heii! Am nevoie de ajutor!sad Am niste cosmaruri groaznice. Uneori incerc sa ma trezesc, dar nu pot. Nu stiu cum sa explic, dar ma simt foarte ciudat. Aproape ca imi sta inima! Mi se intampla foarte des. Ce sa fac? Nu mai suport! Dau fundita.sad

Răspuns Câştigător
| ShaOfHatred a răspuns:

Accepta si tu cosmarul. Incearca sa-l combati sau sa-l accepti. Totul vine din tine, invinge si tu teama asta.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vezi des filme de groaza?

| LoveSleep a răspuns:

Nu te mai gândi la căcaturi și n-o să mai visezi nimic dubios.Citește sau uita-te la desene înainte de culcare. (De preferat ceva cu ponei). Poți de asemenea să te gândești la ceva ce te face fericită, înainte să adormi. Îți dau o poză cu mine, dacă vrei. Dar apoi o să ai altfel de vise.
Așa, unde am rămas...
Dacă coșmarurile încă persistă, probabil sunt de natură psihologică. Trebuie să-ți dai seama ce anume ți s-a întâmplat în ultimul timp, ceva ce te-a marcat într-un fel. Dacă nu reușești, un psiholog te-ar ajuta și să-ți dai seama ce ți s-a întâmplat și ce-ai putea să faci să treci peste.

| Iwannabesmart a răspuns (pentru LoveSleep):

SI daca ii dai poza cu tine, ce fel de vise va avea?

| MagicDream explică:

Nu, chiar nu ma uit la filme de groaza, nu-mi plac. Ma uit rar la cele cu zombie, dar acelea imi plac si oricum, nu au legatura cu ce visez eu.

| MagicDream explică:

Nu ma uit la filme de groaza, nu-mi plac si nici nu ma sperie foarte tare.

| MagicDream explică:

ShaOfhatred, chiar am incercat, a fost si mai rau. Odata auzeam niste sunete ciudate si niste soptituri si apoi, parca ma strangea ceva foarte tare de cap si steam o presiune mare pe cap. Am incercat sa ma trezesc dar totul a persistat. Intr-un final, m-am trezit plangand si cu o durere de cap care nu mi-a trecut timp de doua zile. Mi s-a mai intamplat asta de cateva ori, practic nu vad nimic, sunt doar niste sunete, foarte infricosatoare. Am incercat sa le accept si sa incerc sa fiu nepasatoare si atunci simteam o presiune mare la nivelul capului