| anonim1234556 a întrebat:

Heii.
Am un cont de insta si sunt fana unui cantaret. O tipa(cu care m am certat) ma copiaza mereu pe insta, adica: imi copiaza descrierile(de pe toate conturile de socializare), imi copiaza pozele cu artistul preferat photoshopandu le ca sa para ca ea primeste mesajul, imi copiaza replicile(raspunde la comentariile altora cu replicile mele), si mi se pare ca imi copiaza modul de socializare, este ff enervanta. Pe de alta parte, e enervanta pt ca mereu isi schimba opiniile, adica in fiecare zi apare pe insta ul ei:"i love harry potter", "crush:s----n", "crush:a------u" etc. Ii place de o gramada de baieti, si fix acum s a oprit la crush ul meu.
In plus, nici macar nu i place de el.-.-
Vreau sa i spun ceva, dar nuj ce, in legatura cu faptul ca ma copiaza, si in cele din urma imi strica identitatea..., dar nu stiu ce sa i spun. O cunosc pe tipa, fost colege in clasa1.
Va rog ajutati maa
Ms mult❤️

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Fiecare dintre noi are cate un hater sau un copiator. Ce sa faci? Nu ai ce sa faci...

De curand cineva mi-a spus ca "ar trebui sa le multumim persoanelor de genul caci datorita lor devenim mai buni" laughing

Oricum, nu e nevoie sa faci asta. Tu doar tine minte ca persoanele de genul sunt vai de capul lor si nu o sa ajunga prea departe daca o s-o tina tot asa.

Copia nu o sa poata intrece niciodata originalul.

Succes!

2 răspunsuri:
| bebemic1996 a răspuns:

E invidioasa pe tine.si pe mine sunt invidioase multe

| Biu009 a răspuns:

Da-mi profilul ei de Instagram sa o trollez putin laughing

Întrebări similare