Hey! Nu e important sa vezi unde iti petreci revelionul, ce e important sa te bucuri de el, daca il petreci undeva, sa fie insa un loc frumos care sa te bucure si sa iti dea vestea A Venit Noul An 2011! Nu ii inteleg pe cei care merg in cluburi de fite de revelion... Funda?
Una dintre prietenele mele este singura acasa si merg la ea impreuna cu un grup restrans
Cred cu prietenii la cineva acasa(poate la mine). sunt sigura ca o sa ne distram. dar u?
In Franta. Tata are multe afaceri acolo. Abia astept.Niciodata nu am mai fost cu avionul. Oricum, LA MULTI ANI.
Revelionul se tine anul asta la mine acasa, parintii mei sunt plecati din tara si imi voi chema toti colegii si prietenii cei mai buni verisoru meu neboon bineinteles , asa o sa facem o mega petrecere super ultra nebuna, cu bautura multa, multa mancare si multe dulciuri, o cutie de prezervative speciala care va fi deschisa numai la ora 00:00, ne vom juca jocuri indraznete fantanita, poker pe dezbracate, macao, popa prostu ( cine e popa prostu da jos cate o haina), remi pe dezbracate vai vai abia astept multa muzica buna si data la maxim ahhhh abia astept. o sa ne imbatam, fumam, o sa ne facem de cap ca-lumea dar tu ce faci de revelion?