Nu cred ca e un anume utilizator. Sunt toti care pot sa puna o intrebare interesanta si de bun gust. +sa mai respecte si ceva gramatica -.-".
Cam multe pretenti? nu prea cred
Iar motivul cred ca e clar
Îmi place de mai mulţi : NOname, Jelli, Legiuitoarea, Brigaela, Muflă, 7h30, Ioandelasal, elena, doar.pentru.voi., Imperia, I'mPerfect(a)!, Biby, ÉrotiqueConseils, Marya, monyk, Flav, GânduriAlbe, pup, Bacemi, Annitu, Bya132, Adrian, FucktheSystem, Psihoyounger, cŔiiReloaded, arysa, LoL, BlahBlah, Cereste, yumeee, Barbiii, Nyx, PiertotumLocomotor şi sper că n-am uitat pe nimeni. De ce? Pentru că răspunsurile lor mă liniştesc, mă amuză şi mă fac mereu să mă simt mai bine.
@Promisiunea, multumesc. Fii sigura ca si tu faci parte din utilizatorii mei preferati.
Si lista este asta: 7h30, floare0albastra, ErotiqueConseils, Cereste, Legiuitoarea, NOname, PiertotumLocomotor si mai sunt destui. De ce? N-am chef de aprecieri momentan, am gasit intrebarea intr-o dispozitie foarte proasta. Dar asta e, am zis sa raspund si eu...
Şi iată că am sosit şi eu aici, dând un search după nickname. Nu am văzut întrebarea ca să răspund mai devreme, dar o s-o fac acum. Apreciez următorii useri pentru răspunsurile folositoare date cu scopul de a ajuta comunitatea, pentru bunul-simţ de care dau dovadă în fiecare postare ce necesită seriozitate şi pentru simţul umorului foarte dezvoltat :
Apache, Graphee, Jelli, Mihaela31, Promisiunea, Biby, 7h30,
NOname, Kongeriket, Flav, FuckTheSystem, иeмaиנa, Marina,
Greece12, IMPERIA,Alicecullen,Kronstadt, neluL, ardnaxur1961,
darrio2007,NoChanceForUs,mhn24,Rosy,PiertotumLocomotor, etc., etc.
Sunt sigură că mai sunt, dar o să revin cu răspuns dacă-mi mai amintesc pe cineva.
Promisiunea şi Jelli,
Vă mulţumesc pentru apreciere.
Uite măi cum am uitat de patru useri pe care îi apreciez foarte mult şi anume : caractere, PiertotumLocomotor, Nemanja (are el un nickname mai ciudăţel, dar l-am scris cum se aude) şi mhn24.
@ÉrotiqueConseils: Poate ca am avut pana acum un nickname mai ciudatel,dar se pare ca o sa escaladeze treaba incepand de azi,hehe.Iar daca revin la original,lasand la o parte dorintele de a fi cat mai al' dracu si a obliga userii sa dea copy/paste la intrebari de genul asta(), as prefera sa fiu cunoscut ca sarbu' sau N., ca tot am vazut ca c'est chic in ultimul timp.
DealerulLuiSatan,
Hihi, ai văzut şi tu faimosul conflict? Dar James Hetfield nu mai vrea să fie God ? Dacă rămâi la nickname-ul ăsta, o să-mi fie foarte uşor să te ţin minte şi să te menţionez în astfel de întrebări!