| αℓγήα ツ a întrebat:

Heiistraight face. decii am vrut sa`mi pun cate ceva pe card`u de memorie d l telefon, am facut ca de obicei, am pus cardu`n cititor in portu` de la pc. si cand am vrut sa le pun. a aparut o eroare.am scos cititoru` si am vrut sa vad daca s`a salvat pe telefon.cand am deschis telefonul dadea un mesaj gen"memorie externa necunoscuta, formatati?"de ce credeti ca zice asastraight face? please cine stie. funda;(

Răspuns Câştigător
| SRB a răspuns:

Datorita faptul ca ti-a dat eroarea aia inainte de a scoate cardul de memorie din cititorul de carduri. Asigura-te ca, cardul nu este plin si mai ai spatiu pe el, inainte de a scoate cititorul de carduri din PC daca ai unul extern sau cardul de memorie din el daca ai unul intern scoatele in siguranta din WINDOWS pentru asta ai o pictograma in system tray linga ceas asa se scoate in siguranta un dispozitiv card memorie, stick etc. Daca nu merge baga-l din nou in cititor si dai sa il formateze dar ai grija sa il formatezi la fel adica NTFS, FAT, FAT 32 exact cum era el inainte de al formata.