| kitishor a întrebat:

Nush cum sa va spun. Poi am un frate de 13 ani. mama, tata. in regula. Eu am instalat pe PC mozzila firefox. Si na, Am dat acum cateva zile la istoric si am gasit un site cu numele " masturbare " ( stiu ce inseamna ). Fratemiu s-a uitat pe el.
Asta-seara l-am lasat pe tata pe calculator si am gasit iarasi la istoric. nu vr sa mai zic.
Wow. Nu cred ca va imaginati, dar mie mi-e cam greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca ( eventual tata si fratemiu ) ". "
Deci, niste sfaturi, cum sa ma impac cu ideea sau nu stiu.
Funda ^.^
Scuze pentru. stiti voi ce >.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca taicatu la prins pe fratele tau masturbandu-se si de asta cauta si el informatii despre asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e chiar bine ca se informeaza oamenii. stai linistita ca fiecare are "demonii" lui. e absolut normal ca un barbat/baiat sa se masturbeze asa ca nu-i mai spiona si tu atat. craciun fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca a cautat, ce? Iar tu, ce fel de sora esti ca sa il spionezi? Cum iti permiti sa intri in intimitatea lui?
E foarte normal sa se informeze, sa isi satisfaca si el curiozitatile. E foarte normal sa aiba nevoi fizice. Asa ca nu iti mai baga tu nasul. Iar faptul ca ai vazut la istoric si dupa tatal tau, inseamna ca nu a fost sters site-ul respectiv inainte sa intre taica-tu pe el.

| kitishor explică (pentru anonim_4396):

Cred ca nu stii ce inseamna istorichee hee. ma rog. oh go on

| anonim_4396 a răspuns (pentru kitishor):

Ba stiu ce inseamna foarte bine.