| ToxicG a întrebat:

Heii! Sa va spun o mica povestioara. happy. Simt nevoia sa o fac.
Am fost cu un baiat. prima mea dragoste, sau ceva de genu pentru ca am fost cu el de vreo 4 ori si ne-am despartit,ne-am impacat si tot asa,insa cand ne-am despartit "ultima" data (pentru ca eram foarte ocupata cu scoala si nu aveam mult timp sa ies)nu am putut sa trec peste pentru ca eu chiar il iubeam sau cred,poate nu stiu ce`i iubirea,sau poate sunt prea mica pentru a sti. Nu stiu sigur ce a fost,dar era ceva puternic,ceva de nedescris. Whatever,am inceput sa nu mai vorbim iar daca ne vedeam ne priveam si atat. Dar acum ceva timp am inceput sa ies iar cu restul si din greseala am dat si de el si stand impreuna iar am inceput sa ma indragostesc si mai tare si peste cateva zile m-a intrebat daca mai simt ceva pentru el si intr-un fel nu am zis nici da nici nu,in schimb el a recunoscut ca ma iubeste si ca nu poate sa fie cu altcineva asa ca am acceptat sa fiu iar cu el. Totul era genial,ma simteam super cu el,pana cand am primit un sms tampit in care`mi spunea ca nu vrea sa ne despartim fara ca vreo unul dintre noi sa fi deschis macar subiectul asta. Nu am bagat in seama sms oricum,doar ca peste cateva zile vorbeam cu o prietena care este si foarte buna prietena de`a lui. Si mi-a spus ca voia sa-mi dea papucii prin mesajul ala doar ca i-a luat cineva telefonul si a pus un nu in fata. Asa ca m`am enervat si am vrut sa ma despart de el,doar ca nu m`a lasat, mi-a spus ca`l distrug si ca el nu renunta. Initial am crezut ca ma iubeste, doar ca peste doua zile... s`a despartit de mine in ultimul hal. Si prin asta mi-am dat seama ca sunt un copil prost care a incercat sa iubeasca... happy
Sunt singura care se afla in situatia asta?

Răspuns Câştigător
| TequilaLoL a răspuns:

Buna big grin, ce baiat x_x, este o poveste incalcita, oricum baietii sunt doar niste IMATURI, care nu pot sa aiba responsabilitati nici macar 1 min.
In ziua de azi nu poti sa ai incredere in nici un baiat, altu` isi bate joc de tine, altu sta ca esti " buna ", rar gasesti baieti sa te iubeasca pentru ce esti nu pentru cum arati
Dar, in fine
Eu zic daca te mai intrebare daca vrei sa fi cu el sa spui un clar NU, sau sa-l iei peste picior, cum se pare ca a facut si elwinking
Cine dracu e el sa isi permita sa'si bata joc de sentimente x_x
Si ai scris ca esti un " copil prost ", nu e adevarat, a jucat bine baiatul teatru, nu esti proasta pentru ca iubestiwinking Orcum iubirea n-are varstawinking
Succes in viitor cu baietii, ai grijawinking
Te pup kiss

2 răspunsuri:
| BubuluZzaa a răspuns:

Bunaaaa! Mda aceeasi poveste ca si a mea! Urat mai ales din partea lui, baietii, deja mie scarba de baiatul cu care am fost i-am dat tot ce-am avut, am tinut la el dar ...altele ..Mai sunt multe fete ca noi dar, ei vor regreta mai tarziu! Fi puternica va trece totul in scurt timp!

| BlackChocolate1 a răspuns:

Ce plictisitor! Am adormit la introducere! Data viitoare:SCURT și LA OBIECT!