Ai auzit vreodata o femeie de peste 50 de ani fumătoare ce voce groasă are?
dacî nu vrei sa ajungi ca ea și vrei să trăiești mai mult, sfatul meu este să nu incerci să la-și pe cineva vreodată să te aburească sau sa te ispitească cu așa ceva
concluzia mea și a specialiștilor este
FUMATUL DAUNEAZA GRAV SANATATII!
Esti libera sa te apuci. Sincer,o poti face fara sa stie nimeni, e viata si corpul tau, numai ca ar trebui sa te gandesti ca e un viciu de care nu scapi usor, care e daunator sanatatii tale si care este foarte costisitor.
Daca vrei sa te relaxezi asculta muzica, iesi in oras cu prietenii. Sunt si lucruri sanatoase ce te pot ajuta
Site-ul nu se numeste Toti Pentru Unu? ideea nu e de a da sfaturi cuiva?!
Evident ca tipa nu stie in ce se baga cand spune ca vrea sa fumeze, si eu "atot stiutoare" si un "avorton de bun samaritean" imi permit sa-i dau sfaturi pentru ca sa te apuci e al naibi de usor...partea cu lasatu' e mai grea.
Nu fumeaza pe banii si pe sanatatea noastra, insa parerea mea e ca daca putem convinge pe cineva de o alegere gresita e un pas inainte, dar daca stam pasivi si spunem "nu ma intereseaza" lumea nu inainteaza, ci va sta pe loc.
Şi de unde ştii tu că fumatul e o alegere rea? dacă ei îi place, n-are decât să-i dea înainte cu trasul din ţigară. De ce să se abţină de la ceva ce-i face plăcere?
Stiu pentru ca intreaga mea familie fumeaza si chiar daca vor sa se lase nu pot, stiu ca acest viciu e atat de puternic incat nici persoanele constiente ca sunt la un pas de moarte si ca lipsa tutunului ar mai putea prelungi ce mai au din viata nu se pot lasa si stiu ca nu se merita sa fumezi doar pentru a merge cu turma sau doar pentru o impresie, cum ca ti-e mai bine!
Placere?! pe bune? aia e doar o parere ca vai te calmeaza. Tigarile nu calmeaza, e doar autosugestie.
Uite că eu fumez, şi fac pauze de căteva zile, sau chiar săptămâni. Depinde de chef.
Şi fac asta de mai bine de 4 ani.
Dacă tu consideri că ceva este rău din punctul TĂU de vedere, de ce ai impresia că acel lucru trebuie văzut la fel de ORICE persoană?
Decât să trăiesc 80 de ani şi să mă abtin de la ce-mi place, prefer 50, fără să mă abţin de la nimic. Şi sunt mulţi care au aceeaşi părere despre asta.
Bai eu fumez de la 11 ani jumate, si am 14, dar stiu doar prietenii si cateva rude, parintii nu stiu, m`au prins odata dar m`au iertat, daca vrei sa fumezi, fumeaza, ai doar o viata! traieste`o la maxim!
RAY întreabă: