Era ultima țigare și ai aruncat pachetul la gunoi? sau poate ca erai prea concentrat la joc și fără sa îți dai seama ai fumat pachetul de țigări cu totul?
Cui nu i s-a intamplat sa caute cu disperare un lucru, iar acel lucru sa fie chiar in mana lui?
Eu in locul tau m-as speria ca inca nu m-am lasat de tigari pana acum. Oricum le vei gasi poate dimineata dupa ce ai stat pe ele.
Bucura-te dar ca nu le-ai gasit. Ai mai scutit cateva cuie.
E normal sa treci cu vederea peste un obiect si atentia sa nu-ti cada asupra lui. O sa ti se mai intample asta.
Sau este normal si sa-l fi pus in alta parte si sa fi sigur ca este cu totul in alta parte. Si asta o sa ti se mai inatmple. Nu ai de ce sa te sperii.
L-ai pus pe undeva si ai uitat. Se intampla. Ori o explicatie mai logica ar fi sa ai fantome.
Ba frate nu fumez legale n-am tras niciodata in ***
Poate ai dat cu picioru de au zburat cat colo, cautale mai bine, si daca mai ai alti membri in casa, surori, frati intreabai si pe ei daca ti le au luat. Iar daca erai singur atunci, cheama un expert in fenomene paranormale
Nu știu dacă e adevărat, dar dacă e, mai mergi pe la biserica/adunare. Ca sa iti cureti mintea.
In antichitate era un mit cu spiriduși care stăteau în casele oamenilor și le ascundeau chestii. Nu vreau sa te sperii dar cel mai probabil nu ai fost atent. Mi se întâmplă tot timpul.cu telecomanda de la televizor