Pai...
Lucruri personalizate
Carti interesante
Telefoane
Laptopuri
Caini (foarte multi)
O asociatie pentru caini
Pisici (multe)
Diferite animale(in afara de câini si pisici ca am pus)
Jocuri
Cani colorate cu imagini etc.
Dulciuri
Etc.
Fundita?
Lucrurile materiale nu pot spune că reprezintă prioritățile mele. Mi-aș dori să apară acel ceva care să mă facă mai fericit dar îmi amintesc Crăciunul trecut, atunci dorințele pe care le aveam cu adevărat nu mi s-au îndeplinit și totuși de sărbători simți ceva, o bucurie în lume mai mare, o altfel de stare pe care unii o numesc un spirit al Crăciunului. Nu știu, dar acea chestie o pot mirosi doar, dar într-un fel nu o pot atinge și uneori asta îmi dă o stare oarecum mai proastă. Dar asta o simt în mare parte doar când sunt singur. E bine că voi fi alături de familia mea dar totuși lipsește ceva, ceva care mi-ar fi întregit oarecum viața. Acel ceva e dorința mea. Dar ne dorim lucruri, unele lucruri sunt ușor de obținut dar altele par doar simple dorințe care reușesc să te facă să visezi dar când te trezești te vezi extrem de departe de ceea ce vrei să obții și te întebi dacă vei ajunge cândva acolo. Speranța că le vei obține odată te face să visezi în continuare, să te bucuri de anumite momente din viață dar deocamdată e doar o speranță, nu o aștepatare.
Ce dragut!
Si eu mi-am dorit mult un catelus, pana mi-am luat unul (dar eu nu l-am luat de Craciun, ci toamna, cand o colega a mea trebuia sa plece in strainatate, cu o bursa doctorala, si nu avea la cine lasa catelusa, asa ca eu, mare iubitoare de animale, ce intreaga viata imi dorisem un membru al familiei necuvantator, am adoptat catelusa. Au trecut de atunci 6 ani minunati si daca ar fi sa ma intorc in timp, tot eu as adopta-o).
Pentru acest Craciun, insa, eu imi doresc doar sanatate pentru mine, familie si prieteni, fericire, pace si armonie.
Iti doresc sa-ti primesti catelusul dorit si sa te bucuri de el!
Exact
Asta n-o înţeleg vrei un om sau un Om? Ca să fie mai clar pentru mine
ia-o cum vrei.
Păi una e om şi alta Om speram să îmi răspunzi altfel dar am să cred ce pot de cuviinţă şi sper să fie ceva de bine
dar de ce e așa important pentru tine să înțelegi? ca să fiu mai explicită " o persoană".
După cum observi prea puţini oameni îşi doresc o persoană, ei preferă lucruri ce nu au viaţă şi care nu se pot exprima.
Am înţeles sper să ai parte de ceea ce îţi doreşti şi de fericire
Sper să nu îţi piezi inima pentru dorinţa ta
nu o să am parte, dar e ok, nu plânge nimeni
Hai măi cum nu, de ce nu mai speranţă e bine că nu verşi lacrimi [poate] dar să îţi doreşti ceva şi să negi propria dorinţă doar pentru că a trecut prea mult, ai ăndurat destule şi ai lupat mereu e ca omul care se îşi doreşte peşte dar afirmă că nu-l poate prinde şi nici măcar nu încearcă
" Balta e plini de lacrimi, lacrimile tale
Şi de-ar fi persoana să ţi le şteagă cu mâinile goale
Să îţi atingă chipul şi să îţi spună ce-ţi doreşti
De ce ai renuţat şi vrei s-o părăseşti? "
nu e vorba că îmi neg dorințele, ci știu să fac o diferență între vis și realitate. ar fi fost mult mai ușor să-mi doresc lucruri, le obții mult mai ușor, pe când cu oamenii e mai greu. oricum, o mică speranță e mereu acolo, indiferent de ce se întâmplă.
Mă bucur, deși era bine dacă speranța era mare cât toate sentimentele din inima ta.dar e destul sclipirea din ochii tăi, ce lucesc și zic " totul va fi bine " și sper să fie
De ce? În afara de cadouri că şi mie îmi par cam aiurea, de ce nu sărbătoreşti Crăciunul?
Un credincios sărbătorește Crăciunul, nu?
Eu nu sunt, deci nu sărbătoresc.
Nu am altă religie, cred că îți dai seama...
Nu eşti? Dar cine te-o făcut, eşti atât de negativistic
"Nu am altă religie" ai sau nu ai o religie că nu am înţeles prea bine din ce ai menţionat
Nu prea îmi dau seama, e cam greu cu gânditul, multe lucruri au sensuri contradictorii :no offense please:
Păi un credincios creștin sărbătorește Crăciunul.
O persoană care nu sărbătorește Crăciunul este ori ateu/agnostic/de altă religie.
Şi deci cum nu am altă religie, mă incadrez în a doua variantă.
Dar credinţa nu e dată de religie, vezi tu degeaba eşti ortodox şi nu crezi în EL
Dar dacă tu doreşti să crezii în ideile altora şi nu alte tale presupun că e decizia ta, nu vreau să mă lupt cu dărzenia ta
Presupun că o să te îndărătniceşti spre alte înăvăţuri şi fiecare e liber să aleagă precum voieşte
Nu numai credinciosii sarbatoresc! Eu sunt credincioasa dar am prieteni care nu sunt si sarbatoresc pentru spiritul Craciunlui.
Probabil... dar nu toți, ca de exemplu eu ^-^
Fiecare cum s.a obisnuit!
Nu stiu Sincer, probabil in lista lui " Mos Craciun " voi scrie ceva pentru laptop, un suport sau ceva de genul, desigur, pana luna viitoare voi mai avea nevoie de multe, probabil voi cere si un scaun pentru birou cu rotile " Lui Mos Craciun " )
Stai linistit Nu-i va face nimic
Nu e genul meu dar... Poluezi lumea :*
Iesi afara -->
Ești doar geloasă.
Spre deosebire de tine, păsărica aia idioată, perușul o să fie smotocită de cineva.
Geloasa? Geloasa pe ce?
Da, asta s-o crezi tu. Imi iubesc perusul si nu ma intereseaza parerea ta
Pa, pa
mad000004 întreabă: